MAD & DRIKKE - Side 2 af 16 - MANDESAGER
The Glenlivet Enigma

The Glenlivet har tidligere udsendt kryptiske whisky-meldinger med deres The Glenlivet Code, og nu gør de det igen. The Glenlivet Enigma er nemlig anden flaske i deres Mystery Edition, og her skal du altså lige arbejde lidt for at få flasken hjem til barskabet. For overhovedet at få lov til at købe den skal du løse …

Læs mere

En attachémappe signalerer bare en dyrebar last, så det er vel egentlig også den perfekte rejsemakker til dine bedste øl. Og det er lige præcis præmissen bag den her Øl-attachémappe. Der er plads til seks 33 cl. flasker i den stødbeskyttede inderside med skumplast, og det hele er desuden sikret med to kombinationslåse og et stærkt …

Læs mere
To Øl Fogged Up

Det danske mikrobryggeri To Øl har siden 2010 slået sig op på at brygge øl med unik indpakning, og de to grundlæggere Tore Gynther og Tobias Emil Jensen tager hele eventyret meget seriøst. Nu er de så klar med en ny øl. To Øl Fogged Up fører traditionen videre ved at være hældt på en sløret …

Læs mere
Dødningehoved Grillbriketter

Jaja, det primære formål med grillkul er jo at give varme, så du kan tilberede din mad. Men hvorfor ikke pifte processen lidt op? Det klarer de her Dødningehoved Grillbriketter i sej stil. Kullene kommer fra det tyske firma Formkohlen, og de er fremstillet uden kemikalier og kan bruges sammen med almindelige grillbriketter i grillen, ildfadet eller …

Læs mere
Scandinavian Detours tager dig med på skaldyrssafari og whiskysmagning i Fiskebäckskil

Er du til skaldyr? Hvad med whisky? Og så lige god, gammeldags mandehygge? Så er Scandinavian Detours lige noget for dig og gutterne. Konceptet er simpelt og sejt. I bliver fragtet på weekendtur til det hyggelige, lille fiskerleje Fiskebäckskil nord for Gøteborg, og så er der ellers lagt i kakkelovnen til idyllisk afslapning med fremragende frisk mad …

Læs mere
Pornburger er burger-himlen

Det er ikke særligt svært at svinge en burger sammen, men hvis den skal helt op at ringe, kan der være brug for ekstra inspiration. Derfor vil vi lige dele hjemmesiden Pornburger med dig, for her finder du ren burger-porno. Der er en ny kød-kreation hver uge, og du får hele herligheden serveret med et …

Læs mere
Rolls-Royce Champagne Chest

Når det kommer til rullende dekadence, er folkene hos Rolls-Royce eksperter i at levere varen. Nu er de så klar med et stykke ekstravagant tilbehør til bilen – eller til hjemmebaren – i form af det nye Rolls-Royce Champagne Chest, og her er vi virkelig oppe på den helt store luksuriøse klinge. Du skal også slippe …

Læs mere
Verdens dyreste akvavit er til rigtige kendere

I den vidunderlige verden af spiritus behøver prisen absolut ikke være ligefrem proportional med kvaliteten. En god omgang hjemmebrændt kan være mindst lige så god som den dyre flaske på restauranten. Men ofte er der alligevel en sammenhæng. Og nu kan du forkæle sanserne med den nye Åhus Akvavit Botanisk Special, for med et prisskilt på …

Læs mere
Nutella Weekly

Nutella skal der til. Et glas Nutella om dagen holder jo lægen væk. Nej nej, men det smager altså godt, og med Nutella Weekly sikrer du, at du får din daglige dosis. Pakken indeholder en ugeration med syv små bøtter, så du kan kaste en enkelt om dagen indenbords, og der er kun 30 gram per …

Læs mere
Jägermeister CoolPack

En Jägermeister nydes bedst iskold. Og når den nu engang er -18 grader, kan du jo udskifte dine almindelige køleelementer med en flaske af det gode stads. Det er lige præcis formålet med Jägermeister CoolPack, for her får du en 35 cl. flaske formet som et klassisk køleelement, og så kan det da godt være, at …

Læs mere
Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver

Når du nu engang har gjort det til dit levebrød at inhalere chili, så har du altså oparbejdet en vis tolerance og indsigt i chiliens fantastiske verden. Og det har Chili Klaus. Al den viden kan nu komme dig til gode, for nu kan du købe Chili Klaus Carolina Reaper Chilipulver til at smide på …

Læs mere
Nu kan du spise dansk Michelin-mad på flyveturen

Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk Flymad er måske ikke anset som højtflyvende gastronomisk kunst, men det bliver der nu lavet om på. Og det er endda dansk Michelin-mad. Efter seks måneder med idéudvikling, madlavning og ikke mindst prøvesmagning er den københavnske Michelin-restaurant Kokkeriet, flyselskabet Singapore Airlines og cateringfirmaet Gate Gourmet nemlig klar med tre retter, …

Læs mere
Velkommen til bacon-himlen

Hver uge producerer firmaet Benton’s 5,4 ton bacon. Ja, det er alligevel en del gris. Hvordan gør de så det? Jo, det kigger Katie Pickens fra Eater nærmere på i videoen herunder, og hvis du er sådan virkelig vild med bacon, er det jo lige som at komme i himlen. Hvis du til gengæld er veganer, …

Læs mere
Mod Réserve Champagne By Drake

Det er ikke uden grund, at Drake kalder sig selv for Champagnepapi på Instagram, så selvfølgelig skal han da også have sit fjæs på sin helt egen champagne. Sig pænt goddag til Mod Réserve Champagne By Drake. Boblerne er lavet i samarbejde med Brent Hocking, der også var med til at skabe Drakes Virginia Black Whiskey, og …

Læs mere
Updating…
  • Ingen varer i kurven.