Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Juletiden er over os, og hvis du leder efter et godt glas gyldne dråber til at forsøde december, er A.H. Riise leveringsdygtige med rom i den let tilgængelige spanske stil.

De har nemlig komprimeret hele julefølelsen og tappet den på flaske med A.H. Riise XO Reserve Christmas Edition, der gør det hamrende godt som en ren sjus eller i en rigtig julecocktail.

Her i artiklen kigger vi nærmere på den lækre flaske.

SE MERE HOS A.H. RIISE

Et strejf af jul

A.H. Riise er kendt for at producere rombaseret spiritus med ekstra fokus på sødme og den komplette smagsoplevelse, og XO Reserve Christmas Edition indkapsler det hele med et strejf af jul.

Efter flere års nænsom lagring på udvalgte fade, har deres master blender nemlig skabt et fantastisk blend med fine noter af velkendte og traditionelle julekrydderier.

En liflig duft af jul akkompagneret af mælkechokolade med orangeknas rundes af med en vidunderlig let-krydret note. Smagen er afbalanceret og har søde frugter og en snert af jul med en mild og krydret eftersmag af sherryfadet.

Det er virkelig en kompleks oplevelse, der er helt sublim til at blive nydt i den søde juletid med dem du holder af – eller egentlig alle tidspunkter på året, hvor der skal hygges igennem.

Ja, det er faktisk jul på flaske.

A.H. Riise XO Christmas Edition

Den perfekte Jule-cocktail

Hvis du foretrækker en stor cocktail i stedet for et glas med ren spiritus – eller bare vil afveksle en gang imellem – er A.H. Riise XO Reserve Christmas Edition også helt oplagt til en vaskeægte julecocktail.

Du kan for eksempel lave en Riise The Santa, som du får opskriften til at lave på billedet ovenover.

Den er virkelig nem at bikse sammen, og så kan du jule igennem med masser af sødme og skarp spiritus.

SE MERE HOS A.H. RIISE