fbpx

Fede biler og transport

Vi serverer de friske luksus transport nyheder fra A-Å, der får dig effektivt fra A-B. Uanset om det foregår til lands, til vands eller i luften, så sørger vi for at holde dig godt kørende på viden om fede biler, både, cykler mm. – og naturligvis gerne de fede, vanvittige eller helt specielle af slagsen. Glem alt om den kedelige model af familiecontaineren, for her på siden finder du kun fede biler og luksusbiler, der virkelig vil frem i verden!

Lamborghini Revuelto

Så er den her. Afløseren til Aventador. Lamborghini har nemlig netop løftet sløret for den nye Revuelto, der samtidig er deres første plug-in-hybrid. Yessir, du hørte rigtigt, der er elmotorer i skidtet. Nærmere bestemt er der tre elmotorer, der sammen med V12-motoren på 6,5 liter giver en samlet ydelse på 1.015 hestekræfter. Det betyder også, …

Læs mere
Pinnacle Specialty Vehicles Finetza

I princippet er det lige meget, hvilket køretøj I benytter til jeres roadtrip – så længe alle gutterne er samlet. Men med en Pinnacle Specialty Vehicles Finetza får turen alligevel et ekstra hak opad på awesome-stigen, for som du selv ser i videoen herunder, er det altså et voldsomt blæret køretøj. Pinnacle Specialty Vehicles Finetza er …

Læs mere
FV Frangivento Asfane DieciDieci

Helt ærligt, en FV Frangivento Asfane DieciDieci er måske mere ekstrem end den er smuk, men den er til gengæld så voldsom, at den nok skal få drejet nogle hoveder, når den kommer fræsende forbi. Det er også hele formålet med italienske FV Frangiventos superbil, så det er de lykkedes meget godt med. Udover det …

Læs mere
Officina Armare Aquanaut

Hvis du er den eventyrlystne type, der alligevel gerne vil have luksus med på turen, er der nu godt nyt fra to af verdens største vand-aficionados. Italienske Officina Armare er nemlig gået sammen med hollandske U-Boat Worx, og de har simpelthen skabt en luksus-katamaran ud over det sædvanlige. Der er selvfølgelig masser af luksus med …

Læs mere
AB Yachts Spectre

Det nytter jo ikke noget, at du har en superyacht, hvis det er den langsomste båd i havnen. Og det risikerer du ikke med en AB Yachts Spectre, som du kan se flere billeder af i galleriet nedenunder. Ifølge firmaet bag er det verdens hurtigste superyacht med en topfart på 96 km/t takket være tre motorer …

Læs mere
Airbag Jeans

Det er nederen at vælte på cykel, og det er endnu mere nederen at vælte på motorcykel. Men nu kan du da i det mindste slippe med færre skrammer, hvis du ifører dig et par Airbag Jeans. Det er nemlig, som navnet jo også insinuerer, et par bukser med indbyggede airbags, og vi ved jo alle, …

Læs mere
Black Sheep Rear Light Drawers

Bilbranchen er blevet virkelig skarp til at effektivisere lagerpladsen i bilerne med aflæggeplads til det meste. Men der er stadig en del af køretøjerne, som de endnu ikke har sporet sig ind på. Det løser firmaet Black Sheep med deres Rear Light Drawers. Det er nemlig i al sin simple herlighed opbevaringsrum bag baglygterne, som er …

Læs mere

Fede biler og transport med fart over feltet

Disse nyheder garanterer at ramme med 180 i timen og går fra 0 til 100 på få sekunder. Vi deler nemlig de vildeste nyheder om fede biler og luksus transport, du enten kan købe for penge eller blot drømme om, hvis lommerne ikke er dybe nok. Der er nemlig fart over feltet, når du først begynder at scrolle gennem artiklerne.

 

Det er vist ingen hemmelighed, at mænd elsker biler og der er næsten intet der kan krible mere i kroppen, end lyden af en stor motor der brager gennem gaden eller på banen. Kuldegys. Hos Mandesager er det ikke anderledes. Det kilder lidt, når snakken går på nye fede biler og andet luksus transport. Vi snakker jævnligt om vores egen drømmebil med både kollegerne og gutterne og nu deler vi det også med dig! For glæden er altid størst, når man deler den med andre.

 

Her på siden kan du forvente de nyeste, friskeste, bedste, største og mest ekstravagante nyheder om fede biler der kan købes for penge, luksusbiler de færreste har råd til og meget andet luksus transport, hvor det kan diskuteres om hvorvidt det er nødvendigt, men ikke om hvor absolut fedt det er.

 

Luksus transport til lands, til vands og i luften

De fede biler samt luksus transport og fartøjer, tager dig ikke bare sikkert fra A til B, men også hurtigt. Det er de tunge drenge, der er ude og rulle. Men hvis der er tale om en cykel, må du dog lægge din lid til egne ben og rugbrødsmotor, frem for en af de hidsige og mekaniske af slagsen.

 

Der er ingen tvivl om, at fede biler er..  ja, fede. Men de rullende vidundere er jo langt fra det eneste, der kan være både forbløffende og forunderligt. Og lidt til den blærede side.

Ja, det er ret sprødt at komme rullende i en drømmebil, men har du nogensinde overvejet en gigantisk bus på størrelse med din lejlighed fra studietiden? Eller måske en yacht med egen pool, så du slipper for at bade i det beskidte havvand? Se, det er noget der tager kegler.

 

Det kan også blive for meget af det gode og så er det ikke et spørgsmål om størrelsen, men gørelsen. Fx hvis du kommer ridende på en über fed cykel. Måske i træ. Som du også kan udstille i hjemmet, når kærestens pyntepuder og nips fylder lidt for meget. 

 

Hold fast på hat og briller med disse luksusbiler

Spænd dig godt fast. Det gælder både dig selv, damen og toupeen (selvom ingen kan se, at du bruger sådan en). Vores nyheder om fede biler, luksusbiler og andet luksus transport giver den fuld skrald og klampen i bund, ligesom køretøjet selv. Det går ikke bare stærkt, det går rigtig stærkt.

 

Om du er bilnørd, glad for motorsport, drengerøv med pengepungen i orden eller fartgal, så har vi nyhederne til de hurtige. De fleste fede biler har også en top-stærk topfart, men det stopper ikke der. For så smider vi da også lige alle nyhederne om luksusbiler, der gør det godt på banen og altså kan lidt mere end de “helt almindelige” til “hverdagsbrug”.

Og skal du helt væk fra alt hvad der minder om asfalt, så læg drømmen om fede biler på hylden. Luksus transport som superyachter og speedbåde er nemlig også noget, hvor du kan få en seriøs omgang vind i håret og blafrende kinder. Det er bare om at grave dybt nok i lommerne, sælge sjælen eller kende de helt rigtige, hvis du skal tage den fra drøm til virkelighed.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.