fbpx

Sexlegetøj

Sexlegetøj giver en lidt mere pikant, spændende, ny eller anderledes følelse i soveværelset og findes i tusindvis af forskellige former. Hos Mandesager har vi taget sagen i egen hånd og undersøgt markedet for nogle af de mest interessante. Her på siden kan du derfor finde sexlegetøj til både mænd, kvinder og par, der sørger for at give en lidt ekstra krydret tilværelse derhjemme. Selv tak.

Sexlegetøj og gadgets går hånd i hånd

Hos Mandesager giver vi gerne en hånd med, når det kommer til lidt kvalitetstid bag lukkede døre i soveværelset. Ja, altså ikke på den måde. Ikke direkte. Men vi giver dig i hvert fald gerne en hånd med, når det kommer til at formidle det nyeste sexlegetøj. Så er det vist på plads. Host, host. Videre!

 

Det er vidst ingen hemmelighed at vi elsker gadgets, og den store vide verden af sexlegetøj byder på rigtig mange af dem. Nogle mere lokkende end andre.

Her på siden har vi samlet mange forskellige varianter af sexlegetøj, der har hvert sit formål. Det kan fx være ren nydelse, lidt ekstra hjælp i form af VR, en træning der er til at forstå så du holder længere i sengen eller ligefrem give din javertus et par ekstra cm. Jep, den er god nok. Sexlegetøj til mænd er mere end bare onaniprodukter, de hjælper også din bedste ven til at vokse helt uden kirurgi. Hvis du er en af de heldige, der bestemt ikke har brug for det, kan du med fordel bare læne dig tilbage med et tilfreds smil og læse vores mange artikler om produkter til fremtidens onani for gadget-elskeren.

 

Er du derimod på udkig efter gadgets, der ikke indebærer sexy-time og generelt er lidt mere venlige for svigermor, så skal du naturligvis ikke føle dig forbigået. Vi ser os selv som connaisseurs på området og skriver hellere end gerne om alle de spøjse, uundværlige, praktiske eller ligefrem direkte åndssvage af slagsen. Lad os bare sige, at en gadget i hvert fald ikke skal gå mange gange rundt om vores seng, før vi hopper på den.

 

Sexlegetøj til mænd og kvinder (men mest til mænd)

Vi hedder jo Mandesager af en årsag, men derfor kan der altså godt snige sig enkelte stykker sexlegetøj til kvinder ind hist og her. Også lidt fordi det samtidig er til glæde for os mænd. En ægte win-win.

 

Der findes utallige onaniprodukter til mænd, der gør hele akten meget federe. Desuden er de suveræne at have ved hånden derhjemme. Især hvis den er blevet lidt for familiær og velkendt. Lad os hjælpe dig til at hjælpe dig selv, så du får en lidt mere krydret oplevelse – og hvis fruen eller partner også skal deltage, så finder du faktisk også sexlegetøj til par her på siden. Nogen gange er det nemlig sjovest med en legekammerat.

 

Det er slet ikke så flovt at købe sexlegetøj, som mange mænd tror 

Der er ingen skam i at købe sexlegetøj online. Der er heller ingen skam i at købe det fysisk og du burde heller ikke føle dig flov over at svinge posen, når du slentrer fløjtende tværs gennem gågaden. Alligevel føler mange, at det er lidt pinligt at købe sexlegetøj til mænd og det bør der laves om på. Men Rom blev ikke bygget på en dag, så det gør selvtilliden til ellers yderst vigtige køb heller ikke. Så lad os starte i de små.

 

I dag er det heldigvis let at købe sexlegetøj online og det bedste ved det hele er, at du kan gøre det helt privat. Du kan tage dig tid til at undersøge hvad du måske vil kunne lide (du kan jo starte her på Mandesager, for at sondere terrænet) og pakkerne bliver leveret meget diskret hjem til dig fra langt de fleste webshops.

Ligesom på mange andre typer af webshops, finder du også ofte sexlegetøj tilbud, hvor du kan gå på skattejagt i rodekassen. Du vil ofte blive forbavset over hvad du kan finde og når prisen ligefrem er nedsat, er det næsten dumt at lade chancen forbipassere. Hvad der er sparet, er tjent. Til sidst er der kun en tur til IKEA tilbage, da du skal have en større kasse i takt med at samlingen vokser. God fornøjelse.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.