Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Sex er godt, sex er sundt. Og så er det den perfekte måde at komme væk fra hverdagens stress og jag.

Det kan der jo godt være ekstra brug for i december, og her er der masser af hjælp at hente med den spritnye 2022-udgave af den erotiske webshop ORION's frække Julekalender. Her får du nemlig 24 låger, der er læsset med lir til soveværelset.

Her i artiklen kigger vi nærmere på de syndige sager, og så vil vi da lige tippe om, at du sparer 15% ekstra ved at bruge rabatkoden MANDESAGER.

KØB JULEKALENDEREN HER

ORION Julekalender 2022

Et legetøj hver anden dag

Det specifikke indhold bag de 24 låger er selvfølgelig hemmeligt. Spændingen udløses først, når I åbner lågerne, og det er jo en del af hele oplevelsen.

Men der gemmer sig 12 stykker spændende legetøj, så der er et toy hver anden dag, og I får også 5 x forspil, 4 x stimulering og 3 x rollespil til at sikre en fuldstændigt gennemført december med masser af sjov i soveværelset.

Det hele er selvfølgelig af højeste kvalitet, og her er der så lige en genial bonus. Normalprisen for hele indholdet er nemlig 4.849 kroner, men den samlede Julekalender koster dig kun 1.149 kroner. Ja, du sparer lige 3.700 kroner, og hele moletjavsen kan jo bruges efter december til råhygge i kanen.

Læg så lige de 15% rabat oveni hatten med rabatkoden MANDESAGER. Rabatkoden gælder i øvrigt også i butikkerne.

KØB JULEKALENDEREN HER

ORION Julekalender 2022

Frække oplevelser med fuld diskretion

Bare rolig, selvom der er fuld knald på frækheden med ORION's 2022-Julekalender, så er der skruet ned for det lumre på ydersiden.

Selve kalenderen er nemlig neutralt designet, så den sagtens kan stå fremme, og de 24 æsker kan desuden tages ud enkeltvis. Det gør det jo unægteligt lidt lettere at holde styr på erotikken.

Og så er der forsendelsen.

Du modtager selvfølgelig en diskret indpakning med neutral afsender, når pakkeposten kommer, og så ligner det bare en almindelig pakke.

Det er det jo så langt fra. Det er en komplet pakke til at kickstarte de gode oplevelser i soveværelset med din partner.

Hey, det kunne vi jo alle godt have brug for.

KØB JULEKALENDEREN HER

ORION's Julekalender sørger for en fræk december