Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er nemmerlig rigtigt. Julen nærmer sig, og så er det nok en god idé at begynde at få styr på Julegaven til kvinden i dit liv.

Her får du så lige et lille tip. Kvinder vil ikke have noget praktisk. De vil have noget forkælelse.

Her er lingeri helt perfekt, og det finder du masser af hos den danske webshop Private Play, hvor hylderne bugner med alle tænkelige former for frækt undertøj, mens de også er specialister i sexlegetøj til hende, ham og fælles par-leg.

Her i artiklen kigger vi nærmere på sortimentet hos Private Play, hvor du også får et solidt bud på en tidlig Julegave til at skrue op for temperaturen i soveværelset.

SE MERE HOS PRIVATE PLAY

Private Play

Lingeri er ikke bare undertøj

Det er meget mere. Så kan det da godt være, at du bare ser en BH eller et par trusser, men din bedre halvdel ser meget mere, og det er jo hende der skal være glad. Du ved: “Happy Wife, Happy Life”.

Så er det selvfølgelig et spørgsmål om at finde det rigtige lingeri at forære hende.

Hos Private Play finder du et kæmpe udvalg af alle former for lingeri, så det er egentlig bare med at få gang i fantasien, for der er også fri fragt ved køb for over 499 kroner, mens der er 1 års returret. Her kan du så let og elegant zoome dig ind på den rigtige gave ved at bruge de overskuelige kategorier.

Du kan springe direkte på et komplet lingeri-sæt eller du kan finde de forskellige produkter enkeltvis. Her er der også mulighed for at dykke dybere ned i en hel række frække kostumer – ja, stuepigen og sygeplejersken er altid populære – og du får også en hel kategori med lingeri i plus size.

Her er det ekstra lækre så, at Private Play kører med fuldstændigt fair priser, så du ikke bliver flået i jagten på en fræk Julegave.

SE MERE HOS PRIVATE PLAY

Private Play

Også massevis af erotisk legetøj

Hvis du alligevel har besluttet dig for at tage springet og forære fruen et sæt lingeri, hvorfor så ikke gå all in?

Det har du rig mulighed for hos Private Play, som udover en hulens masse lingeri også er leveringsdygtige i erotisk legetøj. Her er der alle de populære produkter med brands som Fleshlight, LELO, Womanizer, Obsessive og Satisfyer.

Her har sidstnævnte så lavet en speciel Satisfyer Julekalender med 24 låger, så I får et nyt sexlegetøj hver dag i December frem mod Juleaften, og det er da lige præcis sådan noget, der kan sparke liv i selv det mest udfordrede forhold. I får faktisk sexlegetøj for hele 6.690 kroner i en samlet pakke til 799 kroner, og du finder Julekalenderen LIGE HER.

Du kan også gå på opdagelse i det store univers af voksenlegetøj hos Private Play. Der er godt nok sket en stor udvikling indenfor sexlegetøj, der både bruger kunstig intelligens og andre moderne teknologier.

SE MERE HOS PRIVATE PLAY

Private Play