Skal du, og måske din bedre halvdel, for alvor mærke fremtiden indenfor sexlegetøj og ren seksuel eufori?

Diesel og Lelo har nemlig slået sig sammen for at skabe en helt fantastisk kollektion, der forbinder den høje kvalitet, som du kender fra Diesel, med teknologien fra Lelo.

Kollektionen indeholder både nydelse til herren og fruen i form af det soniske massageapparat SONA Cruise til klitoris, og den vibrerende penisring TOR 2, der skaber en uovertruffen nydelse i soveværelset.

Penisringen TOR 2 skaber en længere og stærkere orgasme for manden, og en konstant nydelse under hele akten for begge parter. Ligeledes er designet fleksibelt til alle størrelser og med seks forskellige indstillinger, rammer den med garanti bullseye – penisringen er nemlig udviklet således, at den både vibrerer ved penis og de steder, hvor den er i kontakt.

Det soniske apparat SONA Cruise er til din legekammerat. Den giver brede og kraftige lydbølger, som med garanti vil sende din bedre halvdel op på lyserøde skyer. Apparatets smarte “Cruise Control” sørger automatisk for at intensiteten følger nydelsen. Skal badet også peppes op, er vibratoren heldigvis 100% vandtæt.