Man siger jo, at alt bliver bedre med Bluetooth. Teknologien har derfor selvfølgelig også fundet vej ind i sexlegetøjet, hvor det såkaldte Cellmate App Styret Kyskhedsbælte er det første af sin art i verden til at være udstyret med Bluetooth.

Såvidt så godt.

Men jo mere teknologi du smider i en gadget, jo flere sikkerhedshuller opstår der. Det gælder så også for Bluetooth-kyskhedsbæltet, der ifølge det engelske sikkerhedsfirma Pen Test Partners har en særdeles træls bagdør. Uvedkommende kan nemlig få kontrol over kyskhedsbæltet og styre låsefunktionen fra en app. Det ville jo være ret nederen, hvis din penis var fanget for altid.

Jaja, man kan da selvfølgelig volde det af. Men det kræver en boltsaks, og det er jo ikke ligefrem en ønskesituationen, når vi bevæger os ned i det område.

Du kan se hele forklaringen på problemet i videoen herunder. Produktet er imidlertid stadig til salg, fordi det er meget usandsynligt, at hackere vil få adgang til styringen, og hvis du er villig til at tage chancen, finder du det for eksempel hos Sinful.dk LIGE HER.

Hey, vi skal ikke gøre os til dommere over, hvad du foretager dig rent sexuelt. Du skal bare være klar over, at der er en risiko.


Se andre seje sager om: