De seneste tre år har Sinful.dk forkælet de danske soveværelser med syndige fristelser gennem December, og nu har de lige lanceret 2021-versionen af deres eftertragtede Julekalender.

I år har de faktisk to forskellige versioner på programmet, og her i artiklen kigger vi nærmere på, hvad der venter.

Sinful Julekalender 2020

Sinful Deluxe Julekalender 2021

Det her er topmodellen. Her får du 24 låger fyldt med luksusprodukter til soveværelset.

Selve indholdet bag lågerne får du selvfølgelig først afsløret, når du åbner dem, men Julekalenderen koster 1.295 kroner – 1.195 kroner med Sinfuls Early Bird tilbud – og der er sexlegetøj for hele 3.700 kroner gemt indenfor, mens du også får et inspirationshæfte med guides til, hvordan dagens overraskelse kan benyttes.

Der er fri levering, og her kommer der selvfølgelig en diskret pakke, så naboerne ikke kan se, hvad du har bestilt. Hey, der er overhovedet ikke noget suspekt i at købe en Julekalender med sexlegetøj – tværtimod – men folk får åbenbart ondt i røven af de mærkeligste ting i disse dage.

KØB DEN HER

Sinful Julekalender 2020

Sinful Classic Julekalender 2021

Den klassiske Julekalender fra Sinful var med til at kickstarte det hele, og den indeholder sexlegetøj for 2.300 kroner – og koster dig alligevel kun 795 kroner. Der er altså virkelig value for money, og det får du endnu mere af lige nu, for Sinful kører et Early Bird tilbud lige nu, hvor der er skåret 100 kroner af prisen, så den kun står dig i 695 kroner.

Sidste år blev den udsolgt på rekordtid, så det gælder om at være hurtigt ude af startblokken. Og hvis du var en af dem, der fik fat i den sidste år, er det vel på tide at prøve Deluxe-udgaven.

KØB DEN HER


Se andre seje sager om: