Der er mange mænd, som kæmper med en for tidlig afslutning på den gymnastik, vi dyrker i soveværelset, og så er der andre der døjer med at kunne holde erektionen kørende i længere tid. Det kan sagtens skyldes en slap bækkebund.

Ved siden af det sjove i soveværelset, har bækkenbunden også en anden vigtig funktion i kroppen, da et sundt bækkenbund har nemmere ved at holde på både urin og nummer to.

Der findes dog remedier, som kan få dig til at holde længere og forblive hård under sex – og det er noget som man kan træne så let som ingenting – du skal nemlig gøre det siddende.

Med Bækkenbundstræneren fra Kgoel Boost, kan du nemlig træne din bækkenbund, og det bidrager ikke kun med mere intense orgasmer, men også med længerevarende erektioner under sex og hjælp mod inkontinens, da du med en “veltrænet” bækkenbund har mere kontrol over din nedre region.

Jamen sådan er det, men du kan jo heldigvis gøre noget ved det.

Tag sengegymnastikken til nye højder med en bækkenbundstræner

Hvordan virker sådan en bækkenbundstræner, spørger du nok? Det er simpelt.

Et, du kan træne med tøjet på imens du sidder ved computeren, køreturen til arbejdet eller under et spil kalaha – det er helt op til dig.

To, du skal blot sætte dig på det smarte apparat, der via Boost appen instruerer dig i at få det maksimale ud af den, så du og din partner kan have længere og mere intense orgasmer, eller kort fortalt, et sjovere sexliv.