Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du føler dig lidt lummer og trænger til at komme væk fra Julestresset, er det her den perfekte måde at slå begge fluer med ét smæk.

Den erotiske webshop ORION er nemlig klar med 2021-udgaven af deres populære Julekalender med 24 låger fyldt med frække sager, og det er lige præcis sådan en gave, konen bliver glad for – og dig selv, selvfølgelig.

Ja, det er win-win, og her i artiklen kigger vi nærmere på den sexede kasse.

KØB JULEKALENDEREN HER

Orion

Men hvad får I så?

Tjah, det skal vi da ikke spoile for jer. Det ukendte element er jo en del af det spændende i soveværelset. Hvis du alligevel ikke kan dy dig, så kan du se det præcise indhold i Julekalenderen hos ORION LIGE HER.

Vi kan dog lige tease med, at der bag de 24 låger gemmer sig orgasmevidunderet Womanizer Starlet, mens der også er alt fra håndlænker til vibratorer og selvfølgelig også kondomer.

Det er altså en komplet pakke med ting, der kan sætte skub i jeres sexliv, og så er der desuden en kæmpe besparelse at hente. Julekalenderen koster nemlig kun 1.149 kroner, men den indeholder produkter for hele 3.919 kroner.

Yessir, du sparer 2.770 kroner.

KØB JULEKALENDEREN HER

Orion

Diskret pakke – frækt indhold

Det er jo ikke sikkert, du vil skilte til hele nabolaget med din erotiske Julekalender, men her kan du være helt rolig, for ORION sender den selvfølgelig i en diskret indpakning med neutral afsender.

Så ligner det bare en almindelig pakke, men det er det langt fra.

Du får nemlig 24 låger, så der hver dag er nyt lir til soveværelset. Og det er lige præcis sådan noget, der gør December endnu sjovere. I kan selvfølgelig også bruge tingene efterfølgende, hvis konen får smag for varerne. Faktisk er kundetilfredsheden hos ORION på hele 97%, så mon ikke det bliver populært derhjemme.

KØB JULEKALENDEREN HER

Orions Julekalender skruer op for hyggen i soveværelset