Der er en grund til, at pølse-slang er så udbredt, og det er da også svært at slå en ordentlig Karl Stegger i åben kiste. Det er den amerikanske madblogger, Russell van Kraayenburg, fuldstændigt enig i, så han har bikset en ret lækker kogebog sammen, der tager hot dogs op på et helt nyt niveau med specialiteter fra texansk barbecue til det japanske køkken, og med over 100 forskellige opskrifter på menuen, burde du kunne finde kraftig inspiration til din næste pølse-fest. Sværhedsgraden svinger fra at lave pølser og brød helt fra bunden til at bruge færdige produkter fra supermarkedet, så alle kan lege med – hvis de altså er vilde med pølser.
Hvis du for eksempel ynder at hoppe en tur i vandet her om vinteren, er det jo nok meget rart med lidt varme – både før og efter. Her er …
Læs mereDer er masser af sager udover elbiler hos Tesla, for de har tidligere lanceret outrerede sager som en Mezcal, et par shorts, et surfboard og såmænd også en flammekaster. Nu …
Læs mere