fbpx

Godt, bedre, bedste kamera

Din mobil kan efterhånden meget, men nogle gange gør den det bare ikke godt nok. Derfor er det vigtigt, at opgradere til det bedste kamera gear – og det er her at Mandesager kommer ind i billedet. Get it? Vi serverer de friske og bedste kamera nyheder direkte og uden filter, så du kan skyde de skarpeste billeder, uanset om det er feriebilleder eller om du er pro. Scroll lidt ned ad siden og find inspiration til et nyt kamera køb.

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi har netop præsenteret deres nye 11T-serie, og her er især pro-udgaven interessant at kigge nærmere på. Den er nemlig proppet med vild teknologi. I pro-versionen får du for eksempel en Snapdragon 888 processor, 256 GB lagerplads og tre kameraer på bagsiden med 108 megapixel. Det er altså en kraftfuld lille fætter. Sådan et powerhouse …

Læs mere
Det nye Hasselblad X1D er et monster-kamera med et monster-prisskilt

Når du kommer gående med et Hasselblad-kamera, ved alle udmærket godt, at du mener det seriøst. Og det nye Hasselblad X1D er et monster-kamera med et monster-prisskilt. Vi har her hos Mandesager.dk været så heldige at have dette kompaktkamera med på foto-opgaver i en måneds tid, og vores egen husfotograf Mads Eneqvist uddeler mange roser …

Læs mere
DJI Osmo Mobile 2

Tilbage i 2015 præsenterede DJI deres geniale gimbal, og nu har de gjort den endnu bedre med den spritnye DJI Osmo Mobile 2. Teknologien kommer direkte fra kamerastabiliseringen i deres droner, og det betyder, at du får SmoothTrack-teknologien til at udglatte kamerabevægelser og stabilisering på tre aksler, mens de fysiske knapper på håndtaget giver nem adgang til …

Læs mere
Movi Smartphone Cinema Robot

Du behøver ikke et professionelt kamera for at skyde film i Hollywood-kvalitet, og det beviser den nye Movi Smartphone Cinema Robot. Tilbehøret til din mobiltelefon er udviklet af firmaet Firefly, der faktisk producerer kamerarigs til flere hundredetusinde kroner til kæmpe Hollywoodproduktioner bag blockbusters som “The Wolf of Wall Street”, “Captain America: Civil War” og mange flere, …

Læs mere

Det bedste kamera til den professionelle, amatøren, blærerøven og alt derimellem

Lidt for alle og meget for nogen. Her finder du alle kamera nyheder, der virkelig er værd at skrive om. Man siger, at et billede siger mere end tusind ord, men vi har vendt det lidt på hovedet. Vores artikler beskriver nemlig apparaterne, der tager billederne – men de bliver til gengæld også gode!

Det bedste kamera er jo egentlig et vidt begreb. For det kommer an på så meget. Blandt andet hvem der står bag linsen og trykker på knappen. Derfor har vi selvfølgelig helgarderet os og du kan altså mæske dig i kamera nyheder, hvadenten det omhandler et vanvittigt kamera til det ydre rum eller polaroid kameraet til konfirmanden. Én ting er dog sikker: alle kameraerne lever op til forventningerne og lidt til. De er toppen af toppen lige nu og her.

 

Et nyt kamera er jo bare ét af de mange elektroniske vidundere, der er at finde i denne verden, og som gør livet lidt sjovere. Er du også på jagt efter det nyeste nye? Måske du godt kan lide at have det bedste, uanset om der er tale om nye telefoner, gadgets, projektorer, TV, højtalere eller noget helt sjette. Læs om alt det nyeste og mest blærede elektronik lige her hos Mandesager.

 

Det bedste kamera er mange ting…

Fra pro til polaroid og fra droner til digitale vidundere. Det bedste kamera kan være mange ting. Det hele kommer an på dig! Og det er netop derfor, at vi dækker alle de bedste kameraer i hver deres kategori, så du ikke går glip af noget af det, der vækker størst interesse for dig.

 

Et godt kamera kan have spejlrefleks eller være digitalt. Det kan også printe billederne ud med samme eller sidde på en drone. Det bedste kamera skal vælges efter den situation du ønsker at bruge det. Det er nemlig sådan du får mest for pengene. Vores kamera kommer 360 grader rundt.

 

Så hvad er det bedste kamera for dig? Skal det dække dine behov fuldt ud plus moms, eller kan du gå lidt på kompromis? Er det et redskab til din hobby eller er det et direkte arbejdsredskab, hvor der bare ikke må mangle noget? Måske må det gerne være ultra blæret og så er prisen fuldstændig ligegyldig – for når det skal være fedt, så kan det blive rigtig fedt, så længe du er villig til at grave dybt i lommerne, lægge en nyre i pant og give din førstefødte væk.

 

Et godt kamera er alfa og omega

For alle! Ja, det gælder også hvis du kun tager billeder til fødselsdage eller af vennerne – for det er jo også vigtige minder, ikk’!? Så det er altså ikke værd at gå på kompromis med og nøjes med et sølle digitalkamera fra 00’erne. Og din smartphone har snart ikke mere lagringsplads til alle de billeder alligevel.

 

Næ, du. Det er godt givet ud af købe et nyt kamera, så du kan bevare de gode minder. Og selvom vi ikke selv vil indrømme det, så er kærestens idé om at placere et kamera på bordet til diverse fødselsdage og fester faktisk ret god. Det inviterer nemlig alle til at gribe ud efter kameraet og skyde løs hele aftenen, hvor I alle deles om det. Og det kan man altså bare ikke med mobilen.

 

Hvis du er pro eller bare værdsætter godt udstyr, så behøver vi vist ikke at fortælle mere om hvorfor det bedste kamera er så vigtigt… Den giver lidt sig selv.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.