Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du kender sikkert Michelin-kokken Heston Blumenthal. Ja, han har virkelig styr på maden, og når det kommer til grillmad, kan du drysse lidt af hans magi ud over dine egne eventyr med en grill fra Everdure by Heston Blumenthal.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Force Gen II gasgrillen, der med to brændere, et kæmpe grillareal og snedige løsninger danner et solidt fundament for lækre grillretter.

Først får du lige en video med det forkromede overblik.

Masser af plads til store måltider

En grill kan jo hurtigt blive lidt af en potensforlænger, og selvom du må “nøjes” med to brændere i Force Gen II gasgrillen, er der stadig rigeligt med foder til dit ego.

Den er nemlig forsynet med et kæmpe grillområde på 2.358 kvadratcentimeter, der faktisk er stort nok til at håndtere 24 burgerbøffer, 10 store steaks eller to hele kyllinger ad gangen. Ja, vi taler altså masser af kød til de sultne drenge, så den kan sagtens følge med, når du inviterer til grillfest.

Og du kan selvfølgelig også nøjes med at køre en enkelt brænder ad gangen, hvis du kun lige skal servicere familien.

Netop i familiens lag, hvor sultne unger hurtigt skal have noget i maverne, er det ekstra praktisk at grillen ryger fra slukket til 200 grader på kun 5 minutter, så du er hurtigt i gang med at tilberede maden, mens designet af helstøbt aluminium er let at gøre rent og ikke ruster. Det skal jo gerne være hurtigt at rydde op efter en god omgang grill, og det er det med en Force Gen II gasgrill.

Everdure Force Gen II

Gennemtænkt fra top til tå

Når Heston Blumenthal lægger navn til en grill, skal den selvfølgelig også være værdig til det. Derfor har han selv været med til at designe grillen, og det inkluderer en hel række smarte løsninger.

Udover det store tilberedningsareal på 2.358 kvadratcentimeter er der også blevet plads til et stilrent og moderne design, som fåes i et hav af fede farver. Der er desuden et højt og tykt låg, som effektivt holder på varmen, så du kan konvektionstilberede maden med 360 graders cirkulerende varme, og det er perfekt til langtidsstegning med en jævn varmefordeling.

Og hvis du er typen, der gerne vil bruge den nødvendige tid foran grillen, skal du da have fingrene i det tilhørende rotisseri, som er designet til at passe perfekt ovenpå Force Gen II gasgrillen. Så smider du bare et par kyllinger på rotisseriet, og så kan du se kødet stege gennem glasruden, mens der også er indbygget lys til de mørke aftener på terrassen.

Du vil sikkert også blive glad for det skræddersyede cover til din nye grill – selvom den er stærkt bygget, skal du jo stadig passe godt på den.

Everdure Force Gen II

Hvem er den til?

Det er klart, at du kan få større grill – vi har for eksempel tidligere skrevet om Everdure 4K Kamado-grill og deres virkelig potente Hub-grill – men de henvender sig også direkte til grill-connaisseurs.

Her er Force Gen II gasgrillen lige skridtet ned, men du får til gengæld også vanvittigt meget grill for skillingerne.

Derfor er den perfekt til familiefaderen, som griller med jævne mellemrum og bare gerne vil have noget, der er hurtigt at fyre op og er driftsikker, mens den også bare signalerer god stil på terrassen. Og samtidig kan følge med, når der er masser af gæster på besøg, og har et par tricks oppe i ærmet, når der skal trylles ved grillen.

Her er Force Gen II gasgrillen helt genial, for den lægger et stabilt bundniveau til hverdagen, mens den også er klar på at fyre op for en fed grillfest.

Everdure Force Gen II


Se andre seje sager om: