Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Smart er det nye sort, og her er din hoveddør fyldt med potentiale til at gøre dit liv lettere.

Altså, hvis du udstyrer den med en smartlås, og her er Aqara klar med en virkelig snedig en af slagsen med deres nye Smart Lock U200, som netop er kommet til salg hos danske Proshop.

Her i artiklen kigger jeg nærmere på den smarte lås, som både er let at installere og fyldt med lirede løsninger.

KØB AQARA SMART LOCK HOS PROSHOP

Opdaterer let din gamle lås med digitale nøgler

Bare rolig, du skal ikke til at have gang i det store projekt for at gøre hoveddøren smartere.

Aqara Smart Lock U200 er designet, så den er lige til at udskifte med din gamle lås, og du skal hverken have gang i boremaskinen eller andre former for værktøj. Jo, en skruetrækker, men så er installationen også klaret. Det er så enkelt, at selv mig, der er udstyret med 10 tommelfingre, kan klare det.

Der er forskellige tilpasningsmuligheder med i kassen så langt de fleste typer af døre og låsesystemer er understøttet. Det handler bare om at bruge den rigtige adapter, og så kører det.

Her består selve systemet af en låsemekanisme på den indvendige side af døren og et oplåsningsmodul til ydersiden, som du driver enten med AAA-batterier eller en ledning til dørklokken. Det er enkelt, og det virker, for du kan stadig benytte din gode, gamle fysiske nøgle.

Men nu er det jo en smartlås, og det giver et helt hav af snedige løsninger, som selvfølgelig lige kræver, at du sætter dig ind i tingene, men så bliver de også hurtigt en del af hverdagen. Der er virkelig sket meget med integrationen af det smarte hjem, og jeg er imponeret over, hvor godt det virker i praksis.

Her brillerer Aqaras smartlås med de mange oplåsningsmuligheder.

Du kan for eksempel vælge en kode på oplåsningsmodulet, du kan bruge fingeraftryk, du kan bruge en NFC-brik og du kan bruge Apple Home Keys til at omdanne din iPhone eller Apple Watch til en trådløs nøgle, der automatisk låser op, når enheden er i nærheden. Nu er jeg selv Android-mand, så jeg har ikke mulighed for at teste det med Apple-enhederne, men for æble-fans, må det jo være et kæmpe plus.

Og så er Smart Lock U200 en af de første på markedet med understøttelse af Matter.

Det betyder, at det bliver let at opsætte og eksekvere begivenheder, så lyset for eksempel tænder eller slukker, når du låser op. Det er bare med at bruge fantasien og få gang i begivenheder, som passer til dit hjem og hverdag, for det er lige præcis sådan noget, der gør det smarte hjem endnu smartere.

Her er Smart Lock U200 helt fremme i skoene, så du kan få dit smart home til at spille maks.

Og ja, du kan jo sagtens holde dig til dine gammeldags nøgler, men når først din hoveddør er automatiseret, undrer du dig hurtigt over, hvordan du kunne leve uden.

KØB AQARA SMART LOCK HOS PROSHOP

Aqara Smart Lock U200

ER DU PÅ UDKIG EFTER LIR TIL DIT SMART HOME

Her på Mandesager-redaktionen er vi efterhånden ret godt kørende med smarte produkter, så alt fra gardiner til lys, radiatorer og dørlås kører digitalt. Det er ret lækkert, og vi har selvfølgelig også smarte overvågningskameraer til at beskytte mandehulen.

Hvis du selv er på jagt efter sager, der kan gøre dit hjem endnu smartere, vil vi lige tippe dig om det store udvalg hos danske Proshop. Her har de et kæmpe udvalg af produkterne fra Aqara og deres nye Smart Lock U200, mens du også finder et hav af smart home produkter til både begyndere og de mere garvede.

Altid til konkurrencedygtige priser og hurtig levering, der bare spiller.

SE PROSHOPS STORE UDVALG HER

Aqara Smart Lock U200


Se andre seje sager om: