Clicky

Elbiler

Benzin i blodet er efterhånden et oldnordisk talesprog, for vi bliver helt elektriske, når vi ser den store udvikling i elbiler. Hos Mandesager lægger vi ikke skjul på, at vi elsker fart og fede biler. Derfor har vi lavet alt det hårde benarbejde, så du kan holde dig opdateret på de nyeste lanceringer eller nyheder om elbiler. Også de mere obskure eller tossede af slagsen.

 

Elbiler – fordi fremtiden er elektrisk

 
Ja, fremtiden er elektrisk. Og her snakker vi ikke om elektrisk boogaloo eller elektrisk hår fra den nye sweater, for det må gerne uddø. Næ, vi snakker derimod om elbiler, der har været gennem en ordentlig omgang vokseværk de seneste par år og nu har indtaget vejene som en overskudsagtig landevejsrytter med komfort og fart. I bilens verden svarer elbilen nok lidt til ham den irriterende fætter, der bare klarer sig lidt bedre, har lidt flere penge, kan alt og ser hammer godt ud – mens han naturligvis også er god mod dyr og naturen. Man kan ikke helt lade være med at være imponeret.
  
Hos Mandesager har vi lavet alt det hårde benarbejde og trawlet internettet igennem for nyheder, lanceringer og koncepter. Ja, alt der faktisk handler om elbiler. Herefter har vi samlet creme de la creme og serveret det direkte på et sølvfad (læs: online) til dig, som du kan mæske i dig, lige når det passer dig. Selv de daggamle nyheder er bestemt en smagsprøve værd.
Har du derimod benzin i blodet, kan du naturligvis også læse mere om de gammeldaws benzin biler (der bestemt heller ikke skuffer) her hos Mandesager. Vi lover fart over feltet og smækker klampen helt i bund, mens vi giver vores updates alt hvad den kan trække, så du kan komme i stødet.
 

Elbiler er meget mere end Tesla

 
Når man har sagt A, må man også sige B. Og man kan ikke sige el bil, uden at sige Tesla. Men, men, men, elbiler er meget mere end kun tiptop tjekket Tesla. Det kan også være kæmpe maskiner, der oser af testosteron med hår på brystet og store overarme. Vi snakker pickup trucks, varevogne og autocampere, hvor du kan have alt dit habengut med dig, inklusiv kajakker og cykler. Du kan endda få dit eget lille køkken, så du ikke behøver at leve af kopnudler, mens du og gutterne tager en “overlevelses”-tur i Rude Skov.
  
Selvom Tesla sidder tungt på markedet, som var det fodboldens svar på Lionel Messi, så er langt de fleste bilmærker begyndt at introducere innovative elbiler i deres portefølje, der er mindst lige så gennemførte og toptunede.
  
Hos Mandesager sørger vi for at dække hele spektret, så du kan få alle de seneste og dugfriske nyheder direkte fra din yndlings side. Du kan glæde dig til at læse om nye lanceringer fra Tesla (naturligvis), men også Ford, Mecedes-Benz, Hyundai, Audi, Porsche og alle de andre tunge drenge på markedet, men du kan bestemt også glæde dig til at følge med i el bilens evige evolution, hvor både Lucid Air, Canoo og Rimac så sandeligt sørger for at bidrage.
 

Ekstreme events, knivskarpe koncepter og excellente elbiler – du læste det her først

 
En el bil er jo mere end bare en lækker ride, der signalerer grøn omstilling og kærlighed til kloden. Det er også ren power og stærke hyppehestekræfter, der blæser dig bagud, så du taber sokkerne. Det er jo desværre også lidt af en investering og har du penge, så kan du få.. ellers må du blot nøjes med at drømme og savle lidt over de de mange überlækre elbiler, som vi skriver om her på siden.
  
Men som bekendt er det jo ikke alt der kan købes for penge. Det gælder både ægte kærlighed, lykke og elbiler. Men hvis du har en lækker elbil, kommer du også dælens tæt på de andre ting.
  
Eldrevne konceptbiler titter frem som aldrig før og det giver nogle vilde resultater, der får dig at stå tilbage med åben mund og polypper. Foruden de knippelgode koncepter, sker der også absurde ting rundt omkring i verden. Der var fx ham gutten, der sprang sin Tesla i luften og behøver vi overhovedet at nævne den Tesla Roadster, der blev sendt ud i rummet? I rummet!! Ja, ja, nu er vi tilbage ved Tesla igen, men vi lover altså at vi opdaterer om så mange andre fede elbiler, hvis du følger med her på siden.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.