Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Vi er ret begejstrede for REC Watches her på redaktionen. De danske gutter er virkelig skarpe til at lave fede ure med fascinerende historier, hvilket vi tidligere har skrevet om med deres ur-versioner af Steve McQueens motorcykel,  Carroll Shelbys Ford Mustang og den ekstremt smukke 1967 Ford Mustang Fastback, som du sikkert kender i skikkelse af Eleanor i filmen “Gone in 60 Seconds”.

Udover specialmodellerne, har de også en lækker Core Collection med forskellige udgaver af urene TOURER og TURBO, og dem kigger vi nærmere på her i artiklen.

SE MERE HOS REC WATCHES

REC Watches Core Collection

REC Watches TOURER Racing Green

TOURER – inspireret af 50'ernes og 60'ernes Grand Tourer biler

De klassiske biler kan bare noget med elegante former og god stil, og det er lige præcis de dyder der går igen i REC Watches TOURER.

Uret findes i tre forskellige varianter, hvor Steel-versionen er holdt helt enkelt med en urskive af råt stål og en sort læderrem, Onyx-versionen går i sort med en sort urskive og læderrem og modellen i Racing Green smider den grønne racer-farve på urskiven og krydrer det med en brun læderrem.

REC Watches Core Collection

REC Watches TOURER Steel

Fælles for dem alle er det stilrene design med tydelige referencer til 50'ernes og 60'ernes Grand Tourer biler.

Det betyder, at du får en urkasse på 39 millimeter af 316L rustfrit stål med beskyttende mineralglas og et schweizisk SELLITA caliber SW200-1 urværk med en gangreserve på 41 timer. Det hele er indkapslet i et design, der ligner de afrundede skærmkasser på en ægte GT, mens selve urskiven minder om de klassiske kølergrills.

Det er faktisk en tidskapsel til armen med et karakteristisk kip med sixpencen til de klassiske biler.

SE MERE HOS REC WATCHES

REC Watches Core Collection

REC Watches TURBO PurpleNeon

TURBO – en hyldest til 80'ernes frækhed

Hvor TOURER bevæger sig rundt i de klassiske GT-biler fra 50'erne og 60'erne, skruer TURBO op for fede 80'er-fornemmelser.

Her har du også tre modeller at vælge imellem med NightDrive, der holder det afdæmpet med en sort urskive og en sort gummirem, NavyBlue skruer op for temperaturen med både blå urskive og rem, mens PurpleNeon går helt retro med en urskive i lilla og orange og en lilla gummirem.

Jeps, der er knald på drengen.

REC Watches Core Collection

REC Watches TURBO NavyBlue

Her har du sikkert bemærket den noget specielle urskive i TURBO, der med sine meget karakteristiske lameller kaster respekt efter de unikke bagruder fra 80'ernes biler. Hey, vi er jo ovre i VHS-tiden.

Alle modellerne er opbygget med en 40 millimeter urkasse af 316L rustfrit stål, og du får desuden stærkt safirkrystal med tre lag anti-reflektion til at sikre en god udsigt til den flotte urskive, mens et schweizisk SELLITA cal. SW200-1 urværk driver løjerne.

Det er retro på den fede måde, og 80'erne var jo en fantastisk tid.

SE MERE HOS REC WATCHES

REC Watches Core Collection


Se andre seje sager om: ,