Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

WaterRower laver i forvejen den ultimative romaskine, som vi tidligere er gået i dybden med i artiklen LIGE HER. Det er virkelig en voldlækker romaskine, der kombinerer følelsen af frihed på vandet med den nyeste teknologi, så du for eksempel kan dyste mod vennerne online.

Og så er designet med træ bare noget af det absolut lækreste udstyr, du finder til hjemmetræningen.

Nu kan du så gå all in på den gode stil med WaterRower og NOHrD’s eksklusive fitness-serie, der er håndlavet af bæredygtigt, massivt ask, eg, kirsebær og valnøddetræ. Resultatet er toplækkert træningsudstyr, der er så robust og kraftfuldt, at det kan holde til hårde træninger i mange år, mens det samtidig er så god stil, at du foretrækker at have det stående fremme i hjemmet.

Det er rent blær til din luksuriøse hjemmefitness, og så er NOHrD-serien desuden et skalerbart koncept, hvor du hele tiden kan udvide med træningsudstyr i samme høje kvalitet og flotte design.

Vi har udvalgt tre af produkterne herunder, men du kan også springe direkte til WaterRower for at se hele sortimentet.

SE MERE HER

WaterRowers NOHrD-serie smider blær i din hjemmetræning

NOHrD Bike – en stabil træningsmakker for livet

Cykling er effektiv træning til benene, og det frigiver endda endorfiner, der sænker det generelle stressniveau og booster immunsystemet.

Med NOHrD Bike får du den ultimative motionscykel med et strømlinet design fra top til tå. Den vertikale udformning fylder ikke særligt meget, hvilket er et stort plus til hjemmetræningen. Vel at mærke uden at gå på kompromis med NOHrD’s høje krav til funktionalitet og holdbarhed, så den kan sørge for din træning i mange år.

Og så er der ekstra snedigheder, for den specialudviklede NOHrD Bike-app registrerer din træningsdata fra motionscyklen og overfører den til din tablet via Bluetooth, så du kan tracke og analysere dine præstationer. Appen er gratis, og den virker både med Android og iOS.

Så er vi jo også nogle, der godt kan lide at få lidt fra hånden, mens vi træner, og her kan du placere din laptop på det smarte bord, hvor den står stabilt og klar til brug. Eller du kan smække en film eller TV-serie på skærmen og tage en trænings-slapper.

Der er generelt virkelig tænkt over sagerne med NOHrD Bike, som har en hel stribe genialt tilbehør.

SE MERE HER

WaterRowers NOHrD-serie smider blær i din hjemmetræning

NOHrD SwingBells – træning, du holder fast i

Kettlebells kan virkelig give en grundig træning af hele kroppen, men de er hverken de mest praktiske eller æstetisk fornøjelige ting at have stående derhjemme.

Det løser NOHrD SwingBells, for det er virkelig en luksuriøs opgradering af de klassiske kettlebells.

Her får du et moderne design af massivt træ og håndsyet, ægte læder fyldt med små jernhagl. Resultatet er funktionalitet og skarp stil, og du kan opbevare det hele i det lækre SwingTower, der let kan flyttes rundt efter behov.

Okay, du skal stadig løfte rundt på skidtet for at få en god omgang træning, men det bliver da lidt lettere, når udstyret er så lækkert.

SE MERE HER

WaterRowers NOHrD-serie smider blær i din hjemmetræning

NOHrD Sprintbok – tager pusten fra dig på mere end én måde

De fleste løbebånd bruger en elektrisk motor til at drive løbebåndet. Sådan er det ikke med NOHrD Sprintbok, for her er det din rugbrødsmotor, som driver værket.

Og det er der flere fordele ved. Du sparer selvfølgelig på elregningen, og i samarbejde med de 62 bevægelige trælameller med det patenterede fleksionssystem optages stød og vibrationer, så belastningen på dine ankler, knæ og hofter minimeres. Ja, det er en stor hjælp til at beskytte mod skader – og er skaden allerede sket, kan det hjælpe genoptræningen godt på vej.

Der er heller ingen besværlige indstillinger, for du sætter selv tempoet fra en hyggelig gåtur til sprint. Der er faktisk ingen hastighedsbegrænsning, så du kan bare give den gas, og her er løbebåndets kurve også med til at øge din forbrænding med helt op til 30%. Når du alligevel træner, kan du vel lige så godt få det meste ud af anstrengelserne.

Og de anstrengelser kan du tracke direkte på den 17,3 tommer store skærm, som er kompatibel med Sprintbok-appen og det store udvalg af fitness-apps fra Google Play Store. Det giver et væld af muligheder for løbetræninger og analyser efterfølgende.

Det er alt sammen med til at give dig den bedste løbetræning, og så er der jo det ekstremt lækre design, der får andre løbebånd til at se kedelige ud.

NOHrD Sprintbok er jo et kunstværk.


Se andre seje sager om: ,