Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du leder efter en træningsform til at aktivere mest muligt af kroppen, så er det svært at komme udenom roning, for her er hele 85% af din muskelmasse i gang på samme tid.

Og hvis du leder efter den bedste romaskine, så skal det være en WaterRower.

Her i artiklen kigger vi nærmere på topmodellen WaterRower Performance Ergometer, der tilføjer den nyeste teknologi, i form af SmartRow, til verdens i forvejen mest populære vandromaskine.

Vi starter lige med en video med det forkromede overblik.

SE MERE HOS WATERROWER.DK

Den mest præcise romaskine på markedet

I sig selv er WaterRower et fedt træningsredskab, for det giver en sublim omgang cardiotræning, hvor du føler friheden af en tur på vandet og bare kan lade tankerne vandre, mens du sveder igennem.

Men WaterRower Performance Ergonomic med SmartRow er samtidig topmoderne udstyr, og det er den mest præcise romaskine på markedet. Ja, det er jo nederen, hvis alle dine anstrengelser ikke bliver registreret.

Her bliver hvert rotag talt med takket være SmartRow-teknologien.

I praksis fungerer det ved, at et intelligent remskivesystem måler den totale kraft, som bliver skabt, når der roes, ved at kombinere kraften, træklængden og styrken uafhængigt af vandniveauet i tanken. Og resultaterne er dermed mere nøjagtige end alt andet derude.

Informationen bliver så sendt til appen, hvor du kan analysere alt fra tophastighed til hurtigste tider, mens du også kan se din træk-kurve for hvert tag, så du kan optimere din teknik. Og du kan selvfølgelig tilslutte en pulsmåler for at krydsreferere din krops udvikling.

Netop mængden af data og nøjagtigheden af denne gør, at du kan sammenligne præstationerne og dyste online mod venner eller andre ro-entusiaster.

SE MERE HOS WATERROWER.DK

WaterRower

Dyst mod vennerne online

Lad os nu være ærlige. Når det kommer til træning, så er konkurrence-elementet bare pokkers effektivt til at øge intensiteten og dermed også effektiviteten.

Og her er WaterRower Performance Ergometer helt genial. Den trådløse teknologi gør nemlig, at du kan dyste mod hvem som helst hvor som helst, og du kan se, hvordan det fungerer i videoen herunder.

Her er den præcise måling af jeres præstationer altafgørende, så I kan konkurrere på lige vilkår, for der er jo ikke noget mere irriterende end at give sig fuldt ud og så have en gnavende mistanke i baghovedet om, at du lige er blevet slået på grund af fejlagtigt udstyr.

Her er I alle lige, og vinderen er den bedste. Kort og godt.

SE MERE HOS WATERROWER.DK

Mærk vandet i trygge rammer

Det første du lægger mærke til med en WaterRower er det specielle design. Den er opbygget af amerikansk hårdttræ, som virkelig giver den et strejf af god stil, så den faktisk er en fed tilføjelse til indretningen. Det er ret lækkert, for træningsudstyr har det jo med at fokusere mere på det praktiske fremfor det æstetiske.

Træet ser skarpt ud, og det giver samtidig en ekstremt høj kvalitet og holdbarhed, der sagtens kan klare helt op til 25 år med roning uden at blive træt.

Og det naturlige aspekt fortsætter i selve funktionaliteten.

Modstanden skabes nemlig af en stor vandbeholder, så du får samme følelse som at ro på vandet, hvor du kan mærke modstanden og lyden – præcis som at være ude i det fri.

Når du lægger aspekterne sammen med den høje kvalitet, naturtro følelse af at ro, de smarte online-muligheder for at konkurrere og det simple faktum, at roning giver en fremragende cardiotræning, så er resultatet bare, at WaterRower er et fantastisk træningsredskab.

Nå ja, og hvis du synes, at WaterRower virker bekendt, så skyldes det nok, at du har set den i TV-serien “House of Cards”, hvor den er med i hele 9 afsnit.

SE MERE HOS WATERROWER.DK

WaterRower


Se andre seje sager om: