Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

For et år siden lancerede Simon Talbot sin helt egen Moonshine, og vi skal da ærligt indrømme, at der er røget nogle flasker Crack Salted Caramel Moonshine indenbords her på redaktionen.

Nu er Simon Talbot så i Julehumør, og derfor er han klar med en opgradering i form af den nye Crack Rocks.

Den kigger vi nærmere på her i artiklen, hvor du selvfølgelig også kan se hans sjove og temmeligt skøre videoer i forbindelse med lanceringen. Vi lægger hårdt ud umiddelbart herunder, hvor han på slap line sparker gang i en Crack Julekalender.

KØB CRACK ROCKS HER

Hygge på flaske

Simon Talbot har rødder i Irland, hvor det danske fænomen hygge kaldes for crack, og det er derfor, at hans Moonshine bærer dette navn. Så bare rolig, der er ikke farlige stoffer i stadset.

Kun alkohol, hvor du får 32% i flasken på 700 milliliter.

Og så er der selvfølgelig den gode smag, for Crack Salted Caramel Moonshine er præmieret med en guldmedalje for bedste smag ved “Concours International de Lyon”, så du kan bide spids på, at det er kvali-varer. Den søde saltkaramel er ret genial.

Det er præcis samme smag, du får med den nye Crack Rocks, for indholdet er identisk med den originale Crack Salted Caramel Moonshine. Her er der så bare tilsat guldstøv til at give et glimt i flasken, og det ser virkelig skarpt ud, når du hvirvler det rundt. Lidt som en snekugle, hvilket jo er i perfekt tråd med Juletiden.

Der er også god stil i selve produktionen, for Crack Salted Caramel Moonshine er lyn-lagret i stedet for at ligge på fad i flere år, og på den måde forbruges der kun omkring 1% af den mængde træ, som traditionel lagring af whiskey kræver. Her går en væsentlig andel af overskuddet så også til Verdens Skove.

Jeps, du kan altså roligt skåle med god samvittighed.

KØB CRACK ROCKS HER

Simon Talbots nye "Whiskey" er læsset med hygge

Nå, men der var jo også noget med nogle sjove videoer.

Simon Talbot er nemlig gået amok, og herunder kan du se med, når komikeren giver den gas foran kameraet. Han har for eksempel fløjet to af sine irske fætre ind, mens det også bliver til en cocktailbattle mod en erfaren bartender.

Simons cocktail består så udelukkende af Crack Salted Caramel Moonshine, og det er både simpelt og genialt.


Se andre seje sager om: ,