Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Ryan Reynolds har sin Gin, Dwayne “The Rock” Johnson har sin Tequila og Matthew McConaughey har sin Bourbon.

Nu vil Simon Talbot også lege med i spiritusbranchen, for efter grundig research – eller rettere druk i lockdown – er den kendte komiker klar med Crack Salted Caramel Moonshine “Whiskey”.

Han har selv været med til at skabe de gyldne dråber helt fra bunden, og det er ret fedt. Her i artiklen kigger vi nærmere på de nye flasker, som sælges i en “Optur Limited Edition”.

Som Simon selv siger:

“Samme lækre indhold og design – med en flaske, som er nemmere at smugle med i inderlommen til mit nye show, Optur.”

KØB CRACK SALTED CARAMEL MOONSHINE “WHISKEY” HER

Ingen fisefornemme floskler – bare god smag

Du behøver hverken være feinschmecker eller connaisseur for at nyde et godt glas Crack Salted Caramel Moonshine “Whiskey”.

Det er Simon Talbot nemlig ikke selv, og det kommer til udtryk i den nye spiritus.

Okay, det er han så måske lidt alligevel, for Crack er allerede belønnet med en guldmedalje for bedste smag ved “Concours de Lyon” i 2021. Og Simon Talbot har selv bestemt sammensætningen for væskens indhold, så den har den ønskede smag af saltkaramel og antal procenter (32%), hvorefter Knaplund Destilleri har stået for selve produktionen.

Det er ret godt gået.

Produktionen er i øvrigt temmeligt bæredygtig. Crack Salted Caramel Moonshine “Whiskey” er nemlig lyn-destilleret i stedet for at ligge på fad i flere år, og på den måde forbruges der kun omkring 1% af den mængde træ, som traditionel lagring af whiskey kræver. Her går en væsentlig andel af overskuddet så også til Verdens Skove, og det er jo bare god stil.

Det er så også grunden til, at der er apostrof omkring “whiskey”. Ifølge EU-lovgivningen skal whiskey lagres på fad i minimum 3 år for at bære navnet.

Men det er jo fuldstændigt ligemeget, hvis det smager godt, og her får du en glat, lækker og rund fest i munden.

Uden fisefornemme floskler – bare god smag.

KØB CRACK SALTED CARAMEL MOONSHINE “WHISKEY” HER

Simon Talbot lancerer sin egen Whiskey

I forbindelse med lanceringen af Crack Salted Caramel Moonshine “Whiskey” har Simon Talbot selvfølgelig lavet en række reklamefilm med et glimt i øjet.

Dem kan du se herunder, hvor der er fokus på de stereotypiske Københavnere, Jyder og konspirationsteoretikere.


Se andre seje sager om: ,