Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Der kan hurtigt gå både nørderi og snobberi i hele kaffe-snakken, når du vandrer ind på en café og bestiller bønner.

Sådan er det ikke med The Brew Company.

Den danske virksomhed leverer kvalitets-kaffe fra hele verden direkte til din hoveddør, så du selv kan lege barista derhjemme eller på sommerhusturen, og og her er der ingen fine fornemmelser – bare fremragende kaffe.

Her i artiklen kigger vi nærmere på deres pakker med hele bønner, som du kan kværne og smide i kaffemaskinen, en pour over kaffebrygger eller en stempelkande.

The Brew Company

KUN DEN BEDSTE KAFFE

Hos The Brew Company er fundamentet de gode bønner. De sørger selv for hele processen fra start til slut med direkte kontakt til kaffebønder verden over, og derfor kan kaffens oprindelse og historie spores ned i mindste detalje.

Det betyder altså, at du får den bedste kaffe fra lande som Columbia, Brasilien, Honduras, Nicaragua, Peru, Guatelmala, Kenya og Etiopien. Alle højt respekterede kaffe-nationer.

Det specielle ved The Brew Company er, at alle deres kaffesorter er specialkaffe fra enkelte plantager. Lidt som du kender det fra Single Malt Whisky. De importeres direkte til Danmark, så du hele tiden er garanteret friske bønner, og alt håndristes dagligt på deres mikroristeri i Danmark for at holde kvaliteten helt i top.

Så er det bare et spørgsmål om, hvilken kaffe du foretrækker, men du kan se det store udvalg af hele bønner LIGE HER. Her kan vi da lige tippe om, at især de Colombianske bønner er helt exceptionelle med en mørk kaffe og masser af noter af ristede mandler og citronskal. Men det er jo helt individuelt.

Til gengæld er det ret sikket, at kaffebønnerne fra The Brew Company hurtigt kan give dig noget selvforkælelse og en pause fra din travle hverdag. Du ved, de der magiske zen-øjeblikke med ro, som kun en god kop kaffe kan levere.

The Brew Company

Mere end bare bønner

Selvom The Brew Company fokuserer på de friske, hele bønner, så har de også andre lækkerier i sortimentet.

Vi har for eksempel tidligere skrevet om deres ret geniale Coffeebrewer, der lader dig brygge verdensklasse kaffe hvor som helst, mens deres Cocktail Kits også er en fornem måde at nyde ægte bartender-drinks i det gode vejr.

Det er to ret innovative produkter, der sammen med ingredienser af høj kvalitet bare gør det nemt at bikse færdige fornøjelser sammen.

Så er der deres gaveidéer. Her kan du vælge mellem flere forskellige pakker med kaffe, som er perfekte til gaver. Det er lige præcis sådan noget, manden der troede han havde alt, vil blive glad for. Mon ikke et komplet Irish Coffee Kit med whiskey, kaffe, brun farin og fløde nok skal blive populært.

Smid så lige udstyr som kaffekværne, elkedler, pour over kaffebryggere og filtre oveni hatten, og så er The Brew Company faktisk det eneste sted du behøver gå hen for at dække hele dit kaffe-behov.

Danske The Brew Company gør det let at nyde god kaffe

Bæredygtighed er en kerneværdi

Udover det fremragende kaffe, er det bare en ekstra fed bonus, at The Brew Company har stort fokus på bæredygtighed, for kaffen er selvfølgelig Fairtrade og virksomheden tager desuden ansvar ved at integrere FN’s verdensmål for bæredygtighed i deres forretning.

Det er god stil, og i videoen herunder kan du se mere om deres filosofi.

Ja, så kan du nyde din kaffe med god samvittighed. Den bedste af slagsen endda.

SE MERE HOS THE BREW COMPANY


Se andre seje sager om: