Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Kolde cocktails og sommer er det perfekte miks. Og nu sørger danske The Brew Company for, at alle kan være deres egen bartender og mikse geniale drinks uden lange indkøbslister og komplicerede opskrifter.

De har nemlig lavet en række Cocktail Kits, som er lige til at rykke med ud i det gode vejr. Hemmeligheden bag de gode cocktails er The Brew Companys Teabrewer, der brygger frisk te på samme måde som en god gammeldags tekande, og et cocktail kit inkluderer desuden alle de nødvendige ingredienser, grej og en bog med lette opskrifter.

Det er lige til, og her i artiklen forklarer vi, hvordan det virker.

Du kan også smutte direkte til udvalget af Cocktail Kits LIGE HER.

The Brew Company

Den gode te giver gode cocktails

Vi har tidligere skrevet om de smarte Coffeebrewers fra The Brew Company, som er en genial måde at lave Barista-kaffe hvor som helst, og du kan selv læse artiklen LIGE HER.

Deres Teabrewer fungerer på samme måde – bare med løs helbladet økologisk te af højeste kvalitet, i stedet for kaffe.

Du skal bare hælde 80 grader varmt vand i posen, vente 5 minutter, hvorefter du mixer og shaker med isterninger. Du kan også lave nogle Tebryggere i forvejen og sætte dem i køleskabet, så de er kolde, når gæsterne kommer.

SE MERE HOS THE BREW COMPANY

Kvalitet der kan smages

Det specielle ved en Teabrewer er selvfølgelig, at den brygger ’tekande’ kvalitet på en let og elegant måde, og at man kan have den med på farten. Alle ingredienserne er nemlig naturlige blandinger af tørrede bær, frugt og grøntsagsstykker, som selvfølgelig er økologiske, og det specielle filterdesign i en Teabrewer hiver helt op til 16 gange mere smag ud af råvarerne end en traditionel tepose. En Teabrewer kan lave 4 til 6 kopper te.

Hele indholdet i et Cocktail Kit er faktisk økologisk med dansk rom, gin og vodka, og det er virkelig noget der kan smages, for det er fremragende cocktails, der smager af noget, som bliver serveret på en fornem cocktailbar. Her er det bare så nemt at mikse sammen, at alle kan gøre det, så det er slet ikke så svært at være en blæret bartender.

Det betyder samtidig, at et Cocktail Kit er den perfekte makker til sommerhuset, båden eller en spændende værtindegave til en sommer-komsammen. Konceptet lægger op til en sjov aften, hvor man kan prøve mange forskellige cocktailopskrifter.

I deres store Cocktail Kit kan man prøve helt op til 48 forskellige cocktails, og alt man behøver er at købe godt med isterninger, resten er nemt, lige til og sjovt.

SE MERE HOS THE BREW COMPANY

Bæredygtighed er vejen frem

Hos The Brew Company er fundamentet de gode råvarer. Både når det kommer til te, spiritus, kaffe og resten af deres sortiment.

Så er det bare en ekstra fed bonus, at The Brew Company har stort fokus på bæredygtighed, og virksomheden tager ansvar ved at tænke bæredygtighed i deres forretning. Det er god stil, og i videoen herunder kan du se mere om deres filosofi.

Ja, så kan du nyde cocktails og kaffe med god samvittighed, og det er endda mega let at lave med et Cocktail Kit eller en Coffeebrewer.

SE MERE HOS THE BREW COMPANY


Se andre seje sager om: