Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er fedt at grille, men her løber man hurtigt ind i et ensartet mønster med maden, hvor kreativiteten holder sig til et stykke kød eller nogle pølser.

Sådan er det ikke med den nye Cozze Plancha, for her får du frit spillerum til at slippe fantasien løs.

Den kigger vi nærmere på her i artiklen, og først får du lige en video med det forkromede overblik. Og hvis du er på jagt efter mere lir til madlavningen, kan du tjekke Cozzes lækre elpizzaovn LIGE HER. Det er et fantastisk værktøj til Pizza-elskere.

Det bedste fra begge verdener

Det helt geniale ved Cozze Plancha er, at du får alle de fede kvaliteter fra en grill, mens der så samtidig er skruet gevaldigt op for mulighederne.

Den kører på gas, og de vendbare grillriste er forsynet med en rillet og en glat overflade, så du selv vælger, om det skal være den klassiske tilberedning med flotte stegeskorper eller dine madvarer skal have lov til at blive tilberedt i deres egne safter.

Og hvorfor er det så smart?

Jo, med den flade rist kan du for eksempel kaste dig ud i en omgang english breakfast med spejlæg, bacon og bønner, eller du kan tilberede lækre rejer i hvidvin, kammuslinger, grøntsager eller egentlig hvad som helst.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, for en Cozze Plancha kan klare grillens opgaver og meget mere.

Cozze Plancha

Stor eller lille?

Den nye Cozze Plancha findes i to størrelser, hvor 600-modellen byder på to u-formede brændere, mens storebroderen i form af 900-modellen benytter sig af tre brændere til at dække den endnu større grillrist.

Det er ret fedt, at du kan få en model til lige præcis dine behov, og lige meget hvilken du springer på, får du en solid satan af zinkbehandlet stål, der er bygget til at holde i mange år. Så er det bare god lir, at begge modeller har indbygget termometer i låget, elektrisk tænding og LED-lys i kontrolknapperne, der lyser hvidt under opvarmningen og rødt, når du er oppe på den rette temperatur.

Her kan du så krydre hele oplevelsen med en stribe af lækkert udstyr fra Cozze, som inkluderer et specielt bord skræddersyet til din Plancha.

Det er virkelig toplækkert udstyr til den store grillfest eller hverdagens små måltider.

Cozze Plancha overtager, når din grill ikke kan følge med

Cozzes Plancha forhandles blandt andet af:

Bilka.dk

Føtex.dk

Homeshop.dk

Proshop.dk

Merlin.dk

Hapii.dk


Se andre seje sager om: