Danish Minies er dansk smørrebrød i mini-format

Hvis du er vild med dansk smørrebrød, så er Danish Minies lige noget for dig. Her får du leveret en samlet pakke med smørrebrød efter dit eget valg, og det smarte ved det hele er, at stykkerne er udformet i mini-format, så du kan spise mange forskellige og dermed komme hele vejen omkring de de gode danske råvarer i stedet for at begrænse dig til 3, 4 eller 5 madder. Det er ret genialt.

Vi fik leveret to træfade med lækkerier til frokost på kontoret, og det smager lige så godt, som det ser ud. Så tænker du sikkert, at man vel aldrig bliver mæt af sådan nogle små sataner? Det er bare et spørgsmål om at have nok af dem, og hvis du regner med 12 styk per mand, går du ikke helt galt i byen, for så har du altså et solidt måltid, der lægger en god bund. Det er virkelig hele smørrebrødsmenuen på én gang.

Vi var især vilde med de små baconskåle med hønsesalat, hvor baconen selvfølgelig var sprød og knasende i munden, mens det hele lige bliver afsluttet med et skud blød hønsesalat. Sådan skal dén skæres. Men du kan faktisk smage, at det hele er friskt og lavet af de bedste råvarer, og det er vigtigt, når du får serveret delikatesser som tartar og rejer, for ellers opdager du hurtigt, at der er noget galt. Det her spiller bare.

Så kan vi sagtens kalde det sushi til mænd, og så kan pigerne beholde deres rå fisk, mens vi til hver en tid vil snuppe en god, gammeldags klassiker med kød. Og det her er sådan noget, du egentlig ville kunne spise til alle måltider, mens de skarpe serveringsbakker af træ gør det ideelt til at servere for gutterne, når I har gang i noget råhygge.

Vi er faktisk så begejstrede for koncept, at vi gerne vil være med til at få jer derude til at prøve det. Hvis i dermed oplyser Mandesager.dk ved jeres næste bestilling, får i gratis desserter med i købet. Det er da en win-win.