Clicky

LEGO

Smid dine gamle DUPLO og falmede LEGO klodser ad pommern til – det er er tid til at indføre kantet kunst i hjemmet. Hos Mandesager har vi samlet alle de fedeste LEGO nyheder, hvor du kan udleve dine vildeste Byggemand Bob-drengedrømme, bare på en lidt mere avanceret måde. Vi sørger for at servere de klodsede nyheder på en elegant måde, så du kan holde fingrene beskæftiget og pleje dit LEGO ego.

LEGO Hulkbuster

LEGO har tidligere smidt Hulkbuster-sæt på markedet, men de ser pludselig klejne ud med ankomsten af den spritnye LEGO Hulkbuster. Der i øvrigt også er deres største og dyreste Marvel-sæt …

Læs mere

 

Få dine LEGO nyheder hos Mandesager

 
Er du klodset? Så er du havnet på den helt rette side. Men det er sikkert ikke helt uden tilfældighed, at du er snublet ind på Mandesagers næsten legendariske LEGO landingsside. Vi lover dig at du ikke bliver skuffet.
 
Vi har samlet alle de nye LEGO lanceringer og der er lidt for enhver smag. Med LEGO Architecture kan du have hele verden hjemme i stuen og selv bestemme, om Colosseum skal stå ved siden af Taj Mahal, Frihedsgudinden eller Santiago Bernabéu Stadion. Hvis det ikke lige er sagen, så kan du lege den moderne version af Klodshans, når du har samlet en Adidas LEGO sko. Du må dog gerne undvære den døde krage, tak.
 
Måske er du ny i LEGO verdenen, måske er du en garvet samler. Det er sådan set irrelevant, for her er plads til alle. Har du brug for endnu mere inspiration og underholdning, kan du jo også lige smutte ind og blive oplyst på det nyeste inden for spil og legetøj.
 

En evig strøm af LEGO genistreger

 
LEGO spytter det ene stykke klods-kunst ud efter det andet og det er intet mindre end genialt. Du finder alt hvad hjertet begærer og de formår at tale direkte ind i alle mænds mange hobbyer og interesser. Du kan med garanti finde noget der falder i din smag, uanset om du er bil bamsefar, Star Wars sommelier eller blot en gadget guru, der altid er på udkig efter nye blærede ting til hylden.
 
Hos Mandesager favoriserer vi ikke kun vores yndlingsting, vi sørger nemlig for at komme hele vejen rundt. Det er en stor mundfuld, vi har påtaget os. Derfor er du også altid velkommen til at smide os en besked, hvis der er et specifikt produkt eller en LEGO udgivelse, som vi har glippet. Så sørger vi fluks for at lave et stykke gedigent gravearbejde.
 
LEGO er gaven, der bliver ved med at give. Derfor finder du også hele tiden nye udgivelser af fx LEGO Technics, LEGO Star Wars og andre perfekt formede legoklodser, der tilsammen skaber et stykke kantet kunst. Er du til hurtige biler, motorer eller de helt klassiske veteraner? Her på siden finder du inspiration til dit næste projekt, hvad enten det er en LEGO Lamborghini, LEGO Porsche eller en LEGO Bugatti. Til de sci-fi interesserede eller hvis du derimod vil skabe dit eget Comic Con derhjemme, finder du både LEGO Star Wars, LEGO Batman eller LEGO Marvel. Du kan jo tage magten og samle det stærkeste våben af alle, nemlig Evighedshandsken. Måske giver den dig styrke nok til at tage kampen med konen om at den naturligvis skal stå fremme.
 

LEGO er ikke for børn

 
Når vi skriver om LEGO her på siden, er det altså langt fra de kedelige børne-bokse, der kun byder på fingernemme Batman figurer og bondegårde med alle Jens Hansens dyr, der står i kø for at blive nævnt. LEGO er nemlig ikke (kun) for børn! Og alle der påstår, at det kun er børn og barnlige sjæle, der får noget ud af at sidde ved bordet og blive aktiveret med klodser, tager grueligt fejl!
 
LEGO kræver fornemme fingerfærdigheder og en excellent evne til at holde hovedet koldt, når der skal følges instruktioner. Det er for voksne mænd, der ikke er bange for at tage en udfordring op og skabe ren kunst der summer af maskulinitet og ingeniørfaglige bedrifter. Med andre ord, så kræver det altså at man har nogle brikker at flytte rundt på, for at kunne gennemføre og samle disse mesterværker, der sparker de ordinære puslespil til siden og tager tronen. Det kræver måske ikke ligefrem blod, sved og tårer, men du skal væbne dig med en vis portion tålmodighed og slå koldt vand i blodet, når frustrationerne melder sig. Tag en dyb indånding og der vil falde en brik på plads, som løser din udfordring.
 
Hos Mandesager er vi selv som børn i en slikbutik, når vi støder på de mange LEGO nyheder – det er svært at vælge, det er svært at begrænse sig, det er svært at holde begejstringen tilbage og hvor skal man starte? Derfor har vi samlet alt det nyeste og sejeste LEGO gear, så du kan få et forspring og klikke pakkerne direkte hjem til døren.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.