Få ting her i verden kan få flere mænd op af stolene end løftet om et nyt produkt, som kan hjælpe med potensen. Jamen, sådan er det bare.

Og det er lige præcis, hvad løftet er fra Ohh-Med Vertica.

Selvom navnet Ohh-Med måske ikke lyder specielt seriøst til en medicinalvirksomhed, så er det altså en 100% legitim forretning med et stort budget til forskning, og de har netop fremvist produktet Vertica.

Det skulle være med til at afhjælpe problemer med at holde en erektion ved at sende radiofrekvenser ind i din bedste ven.

De siger selv:

“Ohh-Med’s flagship product, Vertica, implements radiofrequency to restore the ailing tissue in the Tunica Albuginea (TA), the tissue which helps maintain erections. In the penis, the network of collagen and elastin fibers in the TA provides scaffolding and determines the degree of firmness and elasticity of the mechanism required to maintain the erection”.

Så er spørgsmålet selvfølgelig, om det virker i praksis, men de mange mænd, som har rejst sig fra stolene er også villige til at kaste mange penge efter mulige løsninger. Også selvom de ikke er garanteret nogen effekt, men der sker jo ikke noget, hvis man ikke prøver.