Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Du har sikkert hørt om køkkenapparatet Airfryer, der trender helt sindssygt lige for tiden, men hvad er det egentlig?

Jo, det er virkelig en smart fætter til køkkenet, der tilbereder al slags lækker mad, mens den endda også gør det hurtigere og nemmere end en almindelig ovn.

Og når det kommer til Airfryers, bliver det ikke meget bedre end en Cosori Premium Smart Airfryer, for den testvindende maskine leverer det bedste af det bedste til din madlavning, mens den også forvandler dig til en mesterkok takket være app-styring og en hulens masse opskrifter direkte fra mobilen.

Det er virkelig smart, og her i artiklen kan du læse mere om Cosoris smarte Airfryer.

SE MERE HOS COSORI

Cosori Premium Smart Airfryer

Laver al slags mad – og det er sundere

Lad os lige starte med at slå fast, at du ikke får endnu et grimt apparat til køkkenbordet.

Cosori Premium Smart Airfryer er nemlig hædret med en Red Dot Design Award for sit strømlinede design, hvilket er noget af et skulderklap. Og det betyder jo bare i praksis, at den hjælper til med indretningen i stedet for at forstyrre den.

Du skal heller ikke være nervøs for, at den får lov til at stå og samle støv.

Den kan nemlig tilberede stort set alt, for det er kun fantasien der sætter grænser, og her hjælper den specielle Airfryer-teknologi med at holde den sunde linje. Den tilbereder for eksempel pomfritter eller kyllingevinger med 90% mindre fedt end normalt, og det er alligevel noget af en besparelse på de usunde kalorier.

Men hvordan gør den så lige det?

Jo, Airfryeren cirkulerer ekstremt varm luft ved høj hastighed, hvilket faktisk tilbereder maden, som hvis den blev friturestegt. Her er der så bare ikke noget olie, men du får stadig en sprød overflade, mens saften i dine madvarer er bevaret.

Det er virkelig snedigt.

Her er Cosori Premium Smart Airfryer så lige endnu mere snedig, fordi den virker sammen med en app. Du kan altså styre alle funktionerne direkte fra mobilen, og du kan også bruge Google Home eller Amazon Alexa til at stemmestyre hele molevitten. Som en ekstra bonus får du et hav af opskrifter direkte i appen, som gør det let og elegant at lave måltider fra start til slut.

Eller, du kan lægge mobilen væk og bare bruge touchskærmen direkte på mobilen.

Lige meget, hvad du vælger, bliver maden perfekt.

SE MERE HOS COSORI

Cosori Premium Smart Airfryer

Sparer på energiforbruget

Jaja, i disse tider er der sgu ikke meget sjov over elregningen.

Men derfor skal man jo stadig leve, og det betyder, at man også skal spise. Med en Cosori Premium Smart Airfryer behøver du ikke gå på kompromis med de gode måltider, for den er 1,5 gange hurtigere end en gammeldags ovn, mens den jo så også lige sikrer sprødere resultatet med airfryer-teknologien.

Og bare rolig, med en kapacitet på 2,2 kilo eller 5,5 liter, klarer den snildt måltider for 5 personer. Ja, du kan selvfølgelig også lave middag for 1, 2, 3 eller 4 ad gangen eller lave dobbeltportion, så der er til 2 dage, hvis du vil være endnu mere energieffektiv. Det er helt op til dig.

Her får du i hvert fald muligheden for at sparke gang i kreativiteten i køkkenet, og så er det jo bare ekstra fedt, at Airfryeren er utroligt nem at rengøre. Du skyller bare non-stick madkurven under hanen eller amider den i opvaskeren. Så er den klar til næste måltid.

Det er næsten synd for din gamle ovn, men den må jo vige pladsen for nyere og smartere teknologi.

SE MERE HOS COSORI

Cosori Premium Smart Airfryer


Se andre seje sager om: