Altså herrelandsholdet i fodbold.

Hvis du nogensinde har være forbi Esplanaden i København og forkælet smagsløgene med maden hos Bistro Boheme, så har du også smagt den kulinariske magi, som kommer fra indehaveren Per Thøstesen.

Ja, han har jo holdt landsholdsprofilerne godt kørende, og nu er det simpelthen ham, der er ny frontmand for den seneste McDonald’s Homestyle burger – som faktisk er på menuen fra d. 21. juni.

Nå, men hvad er der så i sådan en burger?

Jo, her får du en saftig bøf, smelteost med cheddar, en skive modnet og røget ost, mens der også er røget chipotlemayo, en salsa, et krydderimix og bacon. Selvfølgelig pakket ind i en luftigt burgerbolle.

Det lyder sgu meget godt, og selv siger Per Thøstesen:

“Jeg elsker en klassisk burger. Og skal jeg endelig have en burger, så skal det selvfølgelig være en burger med ost og bacon,” siger han og fortsætter: “Jeg var nok en af de første herhjemme, der virkelig brugte chipotle i mit køkken. Jeg elsker den røgede smag, og selvom det måske er gået lidt af mode, så var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville bruge dens milde, røgede chilismag som et af lagene af røg i min burger.”

Ja tak, den skal prøves.

Landsholdets kok laver ny Mcdonald's burger