Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jaja, vi går mørkere tider i møde. Men det skal ikke afholde os fra at komme på fede ture i den barske natur og nyde et godt glas whisky.

Og det får du nu chancen for med Talisker Adventure Guide.

Konceptet er enkelt. Du tager en kammerat med på weekendtur til den jyske vestkyst, hvor I får stillet en autocamper til rådighed, og så kan I ellers bare nyde friheden væk fra stress og jag med fede oplevelser, lækker mad og stærk whisky.

Ja, det er genialt.

SE MERE HER

Talisker inviterer til whisky-eventyr på den jyske vestkyst

Barsk Glamping

Når dig og din kammerat begiver jer ud på Talisker Adventure guide, venter der en oplevelse for livet.

Jeres autocamper er udstyret med mad, drikke og køkkenudstyr plus en brugbar guide med forslag til spændende aktiviteter i Nordjylland.

Pakken byder blandt andet på et besøg ved Rubjerg Knude, stand up paddling ved vandet ud for Løkken, besøg ved den imponerende kalkstensklint ved Bulbjerg Knude og en vandretur ved Tranum Fosdal. Så kan I selvfølgelig altid selv finde på andre ting at lave.

Her er weekenden så krydret med nøje sammensatte måltider og cocktails. der er udviklet af den svenske friluftskok Niki Sjölund og bartenderen Bella Porcile, som I kan tilberede  i autocamperen eller på stranden med stormkøkken.

“Vores Talisker Adventure Guide er fyldt med inspiration og tips til dem, der ønsker at opsøge eventyret i naturen på egen hånd. Vi ved, at interessen for friluftsliv generelt er stor, men at folk tit har brug for et skub i den rigtige retning for at komme i gang. Med den her campingoplevelse gør vi det nemt og tilgængeligt for alle dem, der er nysgerrige på campinglivet i den frie natur. Pakken indeholder en masse sjove aktiviteter og byder samtidig på friluftsliv i meget behagelige rammer. Drømmen er, at vi inspirerer deltagerne, så det her blot bliver ét af mange natureventyr fremover,” siger Tina Timm fra Diageo, der står bag Talisker.

SE MERE HER

Talisker inviterer til whisky-eventyr på den jyske vestkyst

Talisker Adventure Guide skåret ind til benet

Hvad: En campingweekend med frihed og god mad og whisky.

Hvornår: Weekenderne den 29-31 oktober, 5-31 november og 12-14 november.

Pris: 795 kroner for 2 personer og indeholder al forplejning samt transport til og fra Aalborg.

Hvordan: Du kan booke weekendeventyret på LIGE HER

Talisker inviterer til whisky-eventyr på den jyske vestkyst


Se andre seje sager om: ,