Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Sidste år skrev vi en artikel om, at du nu kunne købe 100% lovlige cannabis topskud i Danmark hos Weedshop.dk, og nu udvider de konceptet.

De har nemlig udviklet en produktlinje kaldet Space Weed, som består af varianterne NEON og THG, og det er virkelig sådan noget, der byder på en potent oplevelse.

Her i artiklen kigger vi nærmere på Space Weed, og så vil vi da lige tippe dig om, at Weedshop.dk lige nu kører en speciel kampagne, hvor du kan få en vareprøve bestående af en THG-pind til kun 29 kroner + fragt. Normalprisen er 99 kroner.

SE MERE HOS WEEDSHOP

Video: over 2.500 festglade Weedshop tilhængere/kunder dukkede op til Distortion, da de hostede festen på Saxogade på Vesterbro.

Space Weed – en kosmisk oplevelse

Lad os lige få elefanten ud af rummet. Hos Weedshop.dk finder du udelukkende produkter, som er i overensstemmelse med den danske lovgivning. Det er altså 100% lovligt at købe deres produkter.

Det gælder selvfølgelig også for den nye Space Weed, der består af en nøje udvalgt blanding af cannabinoider, og her finder du de to underkategorier NEON og THG, som byder på hver deres unikke egenskaber.

THG – der også går under navnet The High Garden – er udvundet af terpenesammensætningen fra THC-cannabis og infusionen i CBD-cannabis, og det giver en enestående potensoplevelse uden THC. Jeps, der er ingen THC, men du får alligevel de gavnlige egenskaber fra THC- og CBD-cannabis på en unik måde.

Resultatet er en potent og velafbalanceret oplevelse, der giver dig mulighed for at nyde fordelene ved cannabis uden bekymringen om THC.

Så er der NEON, der er skabt med inspiration fra det medicinske cannabisområde ved hjælp af semisyntetiske cannabinoider, der er nøje udvalgt til at give en intens og spændende oplevelse. Det er altså resultatet af omhyggelig forskning og udvikling.

Lige meget, hvilken variant du springer på, er Space Weed garant for høj kvalitet og 100% lovlig.

SE MERE HOS WEEDSHOP

Danske Weedshop.dk lancerer Space Weed

Kampagne-pris til de nysgerrige

Nå ja, vi kan jo plapre derudaf, men du bliver nok nødt til at prøve det, før du har en idé om, hvad det hele går ud på.

Derfor er det fedt, at du lige nu kan springe på en vareprøve til en latterligt lav kampagne-pris. Du får nemlig en THG-pind med 1,2 gram THG topskud til kun 29 kroner + fragt, hvilket er en rabat på hele 71% i forhold til normalprisen på 99 kroner.

SE MERE HOS WEEDSHOP

Så kan du jo i hvert fald prøve, om det er noget for dig. Hos Weedshop.dk er kvaliteten i hvert fald helt i top, og de overholder den danske lovgivning til punkt og prikke, så du han handle med god samvittighed.