Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Danske Weedshop.dk er klar med et stort udvalg af EU-godkendte hampsorter, som du kan bestille og få leveret direkte fra deres webshop. Og bare rolig, det hele er fuldstændigt i tråd med dansk lovgivning, så du ikke kommer på kant med lovens lange arm.

Her i artiklen kigger vi nærmere på udvalget, mens vi også lige opridser reglerne. Du ved, rene linjer.

SE MERE HOS WEEDSHOP

Weedshop

Fuld gennemsigtighed og høj kvalitet

Der er absolut intet fordækt over Weedshop.dk, for alle deres produkter er forsynet med certifikater fra godkendte EU-laboratorier. Du er altså sikret fuld gennemsigtighed, og det hele er desuden dyrket uden brug af sprøjtegift eller kemikalier, så du udelukkende får de reneste produkter af højeste kvalitet.

Det er ret fedt, at der er så stort fokus på at levere det bedste af det bedste.

Udvalget hos Weedshop.dk består af topskud og nøje udvalgte pakker, der leveres i vakuumpakkede poser, som sikrer indholdets kvalitet, mens der heller ikke er lugtgener eller andet ved leveringen. Her modtager du selvfølgelig også dine produkter i en diskret pakke.

Og der er mange varianter at vælge imellem.

Her kan du tydeligt dufte en forskel på de forskellige produkter, så du kan eksperimentere dig frem til, hvad du bedst kan lide. Her er der eksotiske navne som Pineapple Express, White Widow, AK-47, Headshot Haze, Gorilla og Copenhagen Kush at vælge imellem.

Og du kan bestille fra Weedshop.dk med komplet ro i maven.

Alle deres produkter indeholder CBD og under 0,2% THC, hvilket følger de danske regler på området. Du er altså ikke på kant med noget som helst, for det er lige så lovligt som at købe en sixpack hos din lokale købmand.

SE MERE HOS WEEDSHOP

Nu kan du købe 100% lovlige cannabis topskud i Danmark

Hvad siger lovgivningen egentlig?

I Danmark er det lovligt at sælge cannabis topskud med et THC-indhold på under 0,2%. Det siger lovgivningen simpelthen.

Du må altså gerne købe og besidde produkterne fra Weedshop.dk.

Her skal du så lige være opmærksom på, at hvis du bliver stoppet af politiet og de finder produkterne på dig, så kan de ikke umiddelbart se forskel på disse lovlige produkter og andre ulovlige af slagsen. Derfor kan de vælge at tage produkterne med til en grundigere test, men alt er som det skal være, for du har dit på det rene og er fuldstændig i tråd med lovgivningen.

Det er altså både trygt og sikkert at handle hos Weedshop.dk.

SE MERE HOS WEEDSHOP

Nu kan du købe 100% lovlige cannabis topskud i Danmark