Hvis et shot bare er noget, du kaster i halsen for at presse alkohol ind i blodsystemet hurtigst muligt, er det her nok ikke lige noget for dig. Hvis du til gengæld smager på stadset, før det rammer bunden af mavesækken med et brag, vil du sætte pris på, hvor indviklet et godt shot egentligt er. For et shot er ikke bare et shot. Bogen The Architecture of the Shot tager dig med dybt ind i shottets anatomi, så du får opskrifter, opbygninger, de bedste mærker og historier om alkoholen krydret med meget enkle tegninger af de forskellige shots. Det er sådan noget, der smider noget klasse i dine glas.
Hvis du for eksempel ynder at hoppe en tur i vandet her om vinteren, er det jo nok meget rart med lidt varme – både før og efter. Her er …
Læs mereDer er masser af sager udover elbiler hos Tesla, for de har tidligere lanceret outrerede sager som en Mezcal, et par shorts, et surfboard og såmænd også en flammekaster. Nu …
Læs mere