Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det kan altså være virkelig svært at finde en god gave, men vi har heldigvis fundet 10 Julegaver til manden i 2023, så du får lidt hjælp med på vejen.

Hey, Julen er hård nok i forvejen, så lad os bare springe ud i det.

Her får du vores bud på 10 Julegaver til manden i 2023.

Mangler du mere inspiration, kan du tjekke vores 2021-Julegaver og 2022-Julegaver. Gode ting går jo aldrig af mode.

10 Julegaver til manden i 2023

Et populært ur fra G-Shock

Folk som ASAP Rocky, Lil Wayne, Pharrell Williams, Rihanna og Kim Kardashian inkluderer urene fra G-Shock i deres personlige stil, og derfor er G-Shock bare sindssygt populært lige nu.

Dermed også en oplagt julegave

Du får nemlig et ur, der er så godt bygget, at det er stort set umulige at ødelægge, og så er der det ikoniske design, som findes i et hav af forskellige modeller og farver, så der virkelig er noget for enhver smag.

SE MERE HOS G-SHOCK

10 Julegaver til manden i 2023

De mest komfortable underbukser til mænd

Mænd har en speciel underetage, og den passer Comfyballs godt på.

Underbukserne er nemlig forsynede med den patenterede teknologi Packagefront®, som holder dine kugler på plads og løfter dem væk fra lårene, hvilket sørger for, at dine kronjuveler kan komme af med varme og væske, fordi de ikke bliver låst fast.

Og så er de lavet af behagelige materialer og hverken kravler op eller gnaver. Det er virkelig forkælelse til mandepakken.

SE MERE HOS COMFYBALLS

10 Julegaver til manden i 2023

Mig-tid til manden med A.H. Riise i glasset

Enhver mand fortjener lidt tid for sig selv, hvor han kan oplade batterierne. Og det får han rig mulighed for med et godt glas A.H. Riise.

Her vil især deres Non Plus Ultra Serie virkelig optimere afslapningen, for her er vi helt oppe på øverste hylde med en state-of-the-art rom-blend. Der er 4 forskellige at vælge imellem, som alle står og funkler i hver deres smukke karaffel, og det er jo bare prikken over i’et på det fantastiske indhold.

Hvis du leder efter en flaske spiritus som gave og kun det bedste er godt nok, er en flaske A.H. Riise Non Plus Ultra et sikkert hit.

SE MERE HOS A.H. RIISE

10 Julegaver til manden i 2023

Et smukt og smart bælte fra Nordform

Det er fedt, når godt design, håndværk og smarte funktioner går sammen, og det er lige præcis, hvad du får med bælterne fra danske Nordform.

Udover det lækre læder, er bælterne nemlig forsynet med et Nordform-trackspor syet ind på bagsiden af remmen. Det betyder, at du kan justere bæltet ved hjælp af en magnetlås og små tænder i enden af remmen, så du kan tilpasse bæltet med intervaller på 5 millimeter.

Det er altså et lækkert bælte, og Nordform laver desuden fede ting til hjemmekontoret, watch rolls til dine dyre armbåndsure og seje kreditkortholdere. Det har vi tidligere skrevet om i artiklen lige HER og alle produkter er naturligvis dansk design og kvalitet.

SE MERE HOS NORDFORM

10 Julegaver til manden i 2023

Forkælelse for to hos Aire Ancient Baths

Man skal ikke undervurdere betydningen af at pleje parforholdet, og derfor er en tur hos Aire Ancient Baths noget af det bedste, I kan gøre sammen.

De har nemlig skræddersyet en “Couples Escape Baths”-pakke til jer, hvor I bliver forkælet på alle leder og kanter i 90 minutter med en tur i deres termiske bade, der indeholder bade med forskellige temperaturer; boble-, is-, koldtvands-, damp- med aromaterapi, river- og saltvands-badet med saltpeelingsområde.

Det skal han nok blive glad for, og hvis du vil have lidt ekstra med i gaveæsken, får du en lækker overraskelse oveni hatten ved at kontakte AIRE på Mstorm@beaire.com.

SE MERE HOS AIRE

10 Julegaver til manden i 2023

Dansk arbejdstøj af høj kvalitet fra North Workwear

I Thisted i Nordjylland laver North Workwear noget helt fantastisk arbejdstøj og tøj til fritiden og et aktivt liv. Du får virkelig godt tøj, der passer til både arbejde og eventyr i hverdagen med et fedt og funktionelt design, som ser skarpt ud og er behageligt at have på.

Deres sortiment dækker hele kroppen med blandt andet arbejdsbukser, fleecejakker og huer, og det hele er skræddersyet til det danske vejr, der jo godt kan vise tænder.

SE MERE HOS NORTH WORKWEAR

10 Julegaver til manden i 2023

Lækkert lys fra LEDVANCE

Hvis han endnu ikke er kommet i gang med den smarte belysning derhjemme, men leder efter en indgang, så giver LEDVANCE ham en let måde at få liret hytten med de smarte funktioner.

Der behøves nemlig ingen gateway eller anden kontrolenhed for at få det hele til at spille, for her forbindes pærer og lamper direkte til WiFi, og så kan det hele styres fra mobilen.

Og LEDVANCE har alle tænkelig lysløsninger i sortimentet til både indendørs- og udendørs-brug, så han får rigeligt at lege med.

SE MERE HOS LEDVANCE

10 Julegaver til manden i 2023

En rasende hurtig højtaler

God lyd kan man aldrig få nok af, og det er lige præcis, hvad du får med højtaleren Bowers & Wilkins Zeppelin McLaren Edition – plus et skud design fra F1-holdet McLaren.

De to er nemlig gået sammen om at skabe højtaleren, der beholder den samme fremragende lyd fra Bowers & Wilkins Zeppelin og samtidig har fået den ikoniske farve Papaya Orange fra McLaren med i designet.

Resultatet er en højtaler, der spiller lige så godt, som den ser ud.

SE MERE HOS HIFI-KLUBBEN

10 Julegaver til manden i 2023

En skræddersyet skjorte fra Mond of Copenhagen

En skjorte kan være nok så fin, men det nytter ikke noget, hvis den ikke sidder godt på kroppen, og det har de fundet en snedig løsning på hos Mond of Copenhagen.

De kalder det selv for Smartfit®, og det betyder, at de kan levere en ekstremt velsiddende skjorte, hvis du besvarer seks spørgsmål om alder, højde, vægt, kropsbygning og præferencer i forhold til pasform.

Det er en nem måde at få en skræddersyet skjorte.

SE MERE HOS MOND OF COPENHAGEN

10 Julegaver til manden i 2023

En kameradrone til sjov i skyen

Bare rolig, der er hverken brug for dronekort eller særlige tilladelser med en DJI Mini 4 Pro, for den holder sig under den magiske vægtgrænse på 250 gram, så du kan flyve frit.

På trods af det kompakte design, der der stadig tale om et bæst med banebrydende billedbehandling med f/1.7 blænde, 48 megapixel billedopløsning, 4K/60fps HDR-video og slowmotion-optagelser ved 4K/100fps.

Ja, det bliver hurtigt lidt teknisk, men den her drone har det hele.

SE MERE HOS DRONER.DK