Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Så skal vi på den igen. Men hvad giver man lige manden, der tror han har alt?

Der er faktisk mange ting derude, som enhver mand vil elske at få i Julegave, og her i artiklen skærer vi ind til benet med 10 af slagsen. Du kan også tjekke vores Julegaveguide fra sidste år LIGE HER, hvis du har brug for endnu mere inspiration.

God jagt. Og husk, det er tanken der tæller. Glædelig Jul.

10 Julegaver til manden i 2022

En omgang vildt ræs hos VR Racing Denmark

Hvis du er vild med fart og konkurrence mod gutterne, er VR Racing noget af det fedeste, I kan kaste jer ud i.  Mandesager-redaktionen har selv været en tur forbi VR Racing Denmark, og det er ret sygt, hvor realistisk racingen bliver, når du først får VR-brillerne på og bliver kastet rundt i stolen.

Det er takket være 5D-simulatoren, der udover VR-briller bruger bevægelse i sædet, surround headset og vind-generatorer til at bombardere dine sanser med indtryk. Det er virkelig så realistisk som det overhovedet kan være, og det er lige meget, om du ikke engang har kørekort eller selv mener, at du er en fandens fartdjævel, for alle kan konkurrere mod hinanden.

Og som en ekstra bonus, er det fuldt ud tilladt at køre med en gedigen promille.

SE MERE HOS VR RACING DENMARK

10 Julegaver til manden i 2022

Boxershorts specialudviklet til mænd fra Basic+Ally

Helt op til 60% af mænd klager over gener ved, at den sidste dråbe lander i underbukserne og endda ender som en pinlig plet på selve bukserne.

Løsningen kommer fra danske Basic+Ally, der har opfundet et par boxershorts, som kombinerer lækker kvalitet med en snedig teknologi til at holde dråberne inde. Her er underbukserne nemlig udstyret med den specialudviklede membran fra Basic+Ally kaldet “Gravity Membrane”, der er syet ind i deres boxershorts, og den er tyndere end papir, så du slet ikke lægger mærke til, at den er der.

Til gengæld lægger du mærke til, at de uønskede dråber ikke siver ud til dine bukser med en pinlig plet til følge.

Det er ret snedigt, og så er det bare ekstra fedt, at deres boxershorts er lavet af lækkert bambus, der både er antibakterielt, bæredygtigt produceret i Portugal og simpelthen bare pokkers blødt.

SE MERE HOS BASIC+ALLY

10 Julegaver til manden i 2022

Lækker lyd med JBL Live Pro 2 TWS

Alle kan bruge et par gode hovedtelefoner, og det er lige præcis, hvad du får med JBL Live Pro 2 TWS.

De kompakte in-ear hovedtelefoner sidder stabilt fast i ørerne og leverer strøm nok til 10 timers musik, og du kan få yderligere 30 timer ved at oplade dem i etuiet. Og det er fremragende lyd med ægte adaptiv støjreduktion til at fjerne forstyrrelser, så du kan fordybe dig i musikken, mens Smart Ambient bevarer din opmærksomhed på omgivelserne.

Så er det bare ekstra lækkert med trådløs Qi-opladning og en lynopladning, der på kun 5 minutter leverer 1 times musikafspilning.

SE MERE HOS JBL

10 Julegaver til manden i 2022

Danske Nordform laver blærede bælter

Det er fedt, når danske virksomheder brager igennem med godt håndværk og innovative løsninger, og det får du med med et bælte fra Nordform.

Deres bælter har nemlig ingen huller. Der er i stedet et Nordform-trackspor syet ind på bagsiden af remmen, og så kan du justere bæltet ved hjælp af en magnetlås og små tænder i enden af remmen. I praksis betyder det, at du kan tilpasse bæltet med intervaller på 5 millimeter.

Det får det både til at sidde bedre og holde meget længere end konventionelle bælter, og de har et hav af forskellige designs i sortimentet.

SE MERE HOS NORDFORM

10 Julegaver til manden i 2022

God ur-stil med et Carl F. Bucherer Manero Flyback Chronograph

Med et ur fra Carl F. Bucherer viser du, at du både har forstand på ure og ikke er bange for at skille dig ud. Her er Manero Flyback Chronograph deres mest populære model, og den har de netop lanceret i 5 helt nye farverige versioner.

Uret består af en 40 mm. urkasse af rustfrit stål med domed safirkrystal til at beskytte mod ridser, mens du får et CFB 1970 caliber automatisk urværk med en gangreserve på 42 timer til at holde helt styr på tiden.

Det er virkelig et kunstværk.

SE MERE HOS BUCHERER

10 Julegaver til manden i 2022

Den perfekte business skjorte fra Njord8

Mode er noget mærkeligt noget, for hvem er det lige præcis, der bestemmer, hvad der skal være på mode?Det mener de også hos NJORD8, så de er stået af mode-toget.

Du finder derfor kun en enkelt skjorte i deres sortiment, som så til gengæld fås i hvid eller lyseblå i slim eller regular fit i størrelse small til XXL. Det betyder altså, at du får en fremragende skjorte, der ikke lader sig diktere af flygtige modetrends. Til gengæld er den fremstillet af økologisk bomuld på fabrikker i Indien, som er GOTS-certificerede (Global Organic Textile Standard), hvilket blandt andet sikrer, at der er styr på miljøpåvirkning og arbejdsforhold.

Det er god stil.

SE MERE HOS NJORD8

10 Julegaver til manden i 2022

Blæret lys fra Nanoleaf

Det hele behøver ikke være så kedeligt, og med Nanoleaf får du kreativ belysning, der samtidig er en aktiv del af indretningen.

De har en del forskellige løsninger, og på billedet ovenover ser du deres Shapes mini trekanter. Du kan sætte de små LED-lyspaneler på væggen i et mønster efter eget ønske, og så er de en del af dit smarte hjem, hvor du direkte fra mobilen kan styre lysets farver, synkronisere lyset med din musik og skærm og meget mere.

Det er god lir, og det modulære design betyder så også, at du kan udvide henad vejen.

SE MERE HOS NANOLEAF

10 Julegaver til manden i 2022

Kom i Julestemning og støt et godt formål med en UNICEF-Julepyjamas

Vi er stolte af vores samarbejde med UNICEF, som netop har lanceret julens sjoveste julepyjamas. Det er nemlig et fedt initiativ som verdens største hjælpeorganisation for børn har igangsat, og overskuddet fra salget af julepyjamassen går til deres arbejde for verdens udsatte børn, som prioriteres der, hvor der er mest brug for det lige nu – som vi for eksempel ser i Somalia og det krigshærgede Ukraine.

Og julepyjamassen stillet skarpt på UNICEFs fokus på klima og arbejdet for børn, der er ramt af klimaforandringerne på jorden, så den er selvfølgelig bæredygtigt produceret. Den er for eksempel produceret af økologiske bomuld dyrket med 91% mindre vand end konventionelt, og der er hverken benyttet kemi eller pesticider i processen, mens selve emballagen er lavet af 100% genanvendt plastik.

Julepyjamassen er desuden GOTS-certificeret, og i praksis betyder det, at fabrikken arbejder aktivt med bæredygtighed og de 17 verdensmål med bæredygtige materialer og hangtags. GOTS-certificeringen sikrer desuden, at der er stillet høje krav til arbejds- og miljøforholdene i hele værdikæden, og det er med til at sikre din gode samvittighed.

SE MERE HOS UNICEF

10 Julegaver til manden i 2022

En ring af Damascenerstål fra Trendhim

Jeps, en ring. Og selvom den ikke er skabt af Sauron og en elversmed, som det jo er tilfældet med Herskerringen, så er den stadig pænt sej. Trendhim er eksperter i at udstyre moderne mænd med tilbehør som tasker, punge, slips, manchetknapper og smykker, og deres nye Fortis Ring Collection oser af skarp stil.

Den er smedet på præcis samme måde som samuraisværd af damasceret stål, hvilket betyder, at du får et meget karakteristisk mønster i overfladen, og ringen findes desuden i et væld af farvevarianter, så du kan finde det helt rigtige match.

SE MERE HOS TRENDHIM

10 Julegaver til manden i 2022

Skarp gaming med en King Pro Ps5 controller

Når du går amok i skydespil, gælder det om at have det rigtige grej. Det er simpelthen forskellen på liv eller død.

Og med den her King Pro Ps5 controller får du fuld kontrol til fingerspidserne, mens den er håndmalet til at matche looket fra Modern Warfare 2. Der findes faktisk kun 200 styk af lige præcis den her variant, hvor hver enkelt er unik takket være håndmalingen.

Og det er ikke bare udseendet der spiller, for med brugerdefineret greb får du ideel styring og med ekstra knapper og funktioner til bedre gaming, mens der også er remapping, paddles  på bagsiden, forbedret backcase grip, digitale triggers og swap sticks

Ja, det bliver hurtigt lidt teknisk, når det kommer til gaming. Her får du i hvert fald toplækkert grej.

SE MERE HER