Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Her i Danmark er vi eksperter i skarpt design og godt håndværk, og det beviser Nordform ved at kombinere det hele med smart teknologi til at give dig det perfekte bælte.

Det kigger vi nærmere på her i artiklen, hvor du også får en smagsprøve på deres nye produkter, som inkluderer fede ting til hjemmekontoret og dine dyre armbåndsure.

SE MERE HOS NORDFORM HER

Nordform

Dansk design med snedig løsning

Nordform er stiftet af Frederik Gammelgaard og Mathias Gram, der selv var kørt sure i at betale overpriser for dyre bælter, som alligevel var af så dårlig kvalitet, at de ikke overlevede særligt længe.

De besluttede sig derfor for at gøre det bedre selv, og resultatet blev Nordform. Efter et år med udvikling og kvalitetstest havde de udviklet et bælte af ekstrem høj kvalitet med en smart løsning til at sikre optimal pasform.

Deres bælte er nemlig udstyret med et Nordform-trackspor syet ind på bagsiden af remmen. I praksis betyder det, at du kan justere bæltet ved hjælp af en magnetlås og små tænder i enden af remmen, så du kan tilpasse bæltet med intervaller på 5 millimeter.

Det er ret smart, fordi du hele tiden er sikret, at bæltet sidder præcis, som det skal.

Og det forlænger desuden holdbarheden, fordi hullerne i normale bælter belastes med et hårdt pres, der slider det ned på kort tid. Teknologien sikrer altså lang levetid, som endda forlænges takket være Nordforms brug af full grain læderremme og canvasremme af højeste kvalitet.

Det er kram.

Nu bruger Nordform så deres erfaringer med kvalitetslæder til at udvide sortimentet, og det kigger vi nærmere på herunder.

SE MERE HOS NORDFORM HER

Nordform

Også lækkerier til hjemmekontoret

Når du i forvejen har opnået ekspertise i at udvælge og behandle det bedste læder, kan du vel lige så godt bruge det til flere ting end bare bælter.

Derfor har Nordform lige lanceret vaskeægte luksus til dit hjemmearbejde.

De nye ting består af Macbook Sleeves til 13, 14, 15 og 16 tommer versionerne af Apples laptops, hvor du får et minimalistisk design af full grain læder, som bare oser af høj kvalitet. Her er det ekstra fede så, at læderet har fået minimal behandling, så det får en naturlig patina over tid, og det sørger for et unikt look, hvor ikke to sleeves er ens.

Det er ren forkælelse til dine æbler.

De skarpe sleeves bakkes op af en musemåtte på 30 x 23 centimeter, som bare giver en lækker følelse, når du navigerer rundt, mens du også kan få en stor Desk Mat på hele 80 x 40 centimeter med plads til både tastatur og mus, hvis du vil fylde skrivebordet med læder.

Ja, begge dele er selvfølgelig lavet af full grain læder, der både ser godt ud og er ekstra holdbart. Derfor giver Nordform også 5 års reklamationsret og 100 dages returret med gratis ombytning, hvis du ikke skulle være tilfreds. Det beviser bare, at de står 100% inde for den høje kvalitet.

SE MERE HOS NORDFORM HER

Nordform

Eksklusiv Watch roll til dine armbåndsure

Hvor du allerede nu kan få fingrene i Nordforms bælter, musemåtter, Desk Mats og Macbook Sleeves, skal du vente lidt endnu på deres nyeste produkt. De er nemlig lige på trapperne med en mega lækker Watch Roll, som kommer på markedet senere i denne måned.

Men derfor kan du jo godt få en teaser for, hvad der venter.

Den eksklusive Watch Roll er selvfølgelig lavet af full grain læder, og den findes i en version med plads til et enkelt ur og en version med plads til tre armbåndsure i en stilet indpakning. Her er dine dyre ure så godt beskyttede, når du vil rykke dem med på farten, mens du også kan bruge indpakningen til opbevaring og fremvisning af herlighederne derhjemme.

Nordform

Det er virkelig en gennemført sag, der yder selv det fineste ur retfærdighed, og der er fuld skrue på detaljerne, så du for eksempel kan fjerne de enkelte ure, mens de stadig sidder på deres holder.

Som sagt, så lander Nordforms Watch Roll senere på måneden, og det ligner da en oplagt Julegave til din ur-ven.

SE MERE HOS NORDFORM HER

Nordform