Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er ikke sådan ligetil at finde en god gave til det modsatte køn, men vi har fundet 10 Julegaver til kvinden i 2023, som kan være med til at guide dig i den rigtige retning.

Det var da så lidt, og hvis du mangler yderligere inspiration, kan du fortsætte jagten i vores 2021-julegaver og 2022-julegaver.

10 Julegaver til kvinden i 2023

Romantisk selvforkælelse hos Aire Ancient Baths

Kvinder elsker romantik og selvforkælelse, og hos Aire Ancient Baths får hun begge dele.

Det gør I faktisk begge to, hvis du giver hende deres “Love Connection 45”-pakke, for her får I plads til at finde hinanden med 45 minutters afslappende massage og en tur i deres termiske bade, der indeholder bade med forskellige temperaturer; boble-, is-, koldtvands-, damp- med aromaterapi, river- og saltvands-badet med saltpeelingsområde.

Hvis du ønsker at købe denne oplevelse til dig selv eller en du holder af, så kontakt AIRE på Mstorm@beaire.com og få en lækker overraskelse oveni hatten.

SE MERE HOS AIRE

10 Julegaver til kvinden i 2023

BLØDT UNDERTØJ FRA COMFY

Lingeri er lækkert at se på, men knapt så behageligt at rende rundt i. Det er undertøjet fra COMFY til gengæld, så det vil hun nok foretrække at få i gave.

Det bløde undertøj er nemlig lavet af Tencel® Modal spundet af cellulose fra Østriske bøgefibre, og det er ultrablødt, mens det desuden har en afkølende effekt og er antibakterielt. Så er der også ekstra behagelige elastikker og justerbare stropper på BH’erne til at sikre høj komfort.

Det her er rent faktisk undertøj, hun vil elske at rende rundt i, for både kvalitet og pasform er helt i top.

SE MERE HOS COMFY

10 Julegaver til kvinden i 2023

SMUKKE SMYKKER FRA BUCHERER FINE JEWELLERY

Du vidste det sikkert godt i forvejen, men smykker er bare det sikre valg som gave til en kvinde. Og her er smykkerne fra Bucherer Fine Jewellery garanteret at ramme plet.

De laver alt fra fingerringe til halskæder og øreringe, hvor du kan kaste dig ud i et miks mellem det klassiske og elegante med det mere vovede og ekspressive. Lige meget, hvad du vælger, så er et smykke bare glimrende helt i sig selv, for det efterlader alt det praktiske og fokuserer i stedet på forkælelse.

SE MERE HOS BUCHERER

10 Julegaver til kvinden i 2023

Et isbad fra Arctic Recovery

Isbadning er yderst populært, fordi det simpelthen har et helt hav af fordele for kroppen, og hos Arctic Recovery er de eksperter i at levere stærke løsninger til at få en iskold dukkert.

Det store sortiment inkluderer transportable isbade og komplette løsninger til hjemmet med integrerede køle- og filterenheder, så selv den største isbads-aficionado kan få det præcis, som det skal være.

Så kan det da godt være, at det ikke er verdens mest romantiske gave, men hvis hun vil i gang eller allerede er vild med det kolde vand, skal hun nok blive glad for et isbad.

SE MERE HOS ARCTIC RECOVERY

10 Julegaver til kvinden i 2023

En lun og hyggelig biopejs

Vinteren er lang og kold, og af en eller anden grund fryser kvinder lige en smule mere end os mænd. Heldigvis kan en biopejs hjælpe lidt, og hos Biopejs-Shop.dk er de eksperter i at levere hyggelig varme.

De har for eksempel en Maryland oval væghængt biopejs, som du ser på billedet ovenover, og det tynde og elegante design har et brandkar med en kapacitet på 3,5 liter, der giver 7,5 timers brændetid.

Og så er det jo hyggeligt at se på.

SE MERE HOS BIOPEJS-SHOP.DK

10 Julegaver til kvinden i 2023

En kompakt og miljøvenlig opvaskemaskine

Det gælder om at træde varsomt, når konen åbner en gave med et husholdningsprodukt. Men når det er en Bob eco-compact opvaskemaskine, skal hun nok blive glad.

Udover det yderst kompakte design på 49 x 49 x 34 centimeter, er det faktisk også en ekstra smart fætter, for du behøver ikke forbinde den til en vandkilde. Den har en indbygget vandtank, som du fylder op, og så kører det. Her tager det så kun 20 minutter for en opvask, og med et vandforbrug på kun 3,7 liter, er det både godt for miljøet og pengepungen.

Jeps, det er praktisk.

SE MERE HOS DAAN TECH

10 Julegaver til kvinden i 2023

Hverdagsluksus fra Ecooking

Danske Ecooking er buldret frem den seneste tid, og du finder deres produkter stort set over det hele.

Kvinderne er simpelthen vilde med de danskudviklede cremer, sæber og meget mere, og det er der vel en grund til. Ja, simpelthen fordi det virker, og så er der stort fokus på miljøvenlighed oveni hatten.

Lige meget, hvad du vælger at give hende fra Ecooking, så er der masser af basis for hverdagsluksus.

SE MERE HOS ECOOKING

10 Julegaver til kvinden i 2023

Køkkenets vigtigste værktøj fra KitchenAid

Jaja, Gertrud fra “The Julekalender” fik jo sin foodprocessor, og den blev hun pænt glad for. Hun var nok blevet endnu gladere for en Kitchenaid køkkenmaskine, for det bliver ikke meget mere klassisk.

Den ikoniske Artisan-køkkenmaskine med løftearm er utrolig kraftfuld, holdbar og støjsvag, og så bliver du jo forstyrret mindst muligt, når konen banker op for madlavningen. Her får hun i øvrigt et hav af lækre muligheder med et væld af ekstraudstyr som en kødhakker, en pølsetragt, en skål til is og meget mere.

KitchenAids køkkenmaskine er virkelig et alsidigt værktøj.

SE MERE HOS KITCHENAID

10 Julegaver til kvinden i 2023

Bobler ad libitum fra danske Bubliq

Ja, det her er jo nærmest en gave til jer begge, men det gør jo heller ikke noget, for med Bubliq får I en moderne sodavandsmaskine i et fedt design.

Modsat gamle sodavandsmaskiner, sidder kulsyrerøret på Bubliq direkte i låget. Det betyder, at du bare skal indsætte flasken i standeren og trykke på låget for at få kulsyre i dine væsker. Ja, det er idiotsikkert, og her giver du den så bare så mange tryk, du nu engang lyster.

Hvis hun ikke kan få brus nok, er det her en gave, der rammer det rigtige sted.

SE MERE HOS BUBLIQ

10 Julegaver til kvinden i 2023

Pikante sager fra Sinful

Hey, du er nok ikke den eneste i forholdet, der mangler lidt action i soveværelset, og her er Sinful leveringsdygtige, for med titlen som danmarks største sexshop, er der noget for enhver smag.

De har faktisk mere end 6.000 varer i sortimentet, og så er det klart, at du nok lige skal forventningsafstemme med din bedre halvdel, før du springer på en af de vildeste af slagsen.

SE MERE HOS SINFUL