Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Det er Juletid, og hvis du endnu ikke har sporet dig ind på, hvad kvinden i dit liv skal have, er vi klar med en hjælpende hånd.

Vi har nemlig fundet 10 ting, som hun vil blive glad for at modtage, og dem finder du herunder. Du kan også tjekke vores Julegaveguide til kvinder fra sidste år, hvis der er brug for endnu mere inspiration.

10 Julegaver til kvinden i 2022

Ultra behageligt undertøj fra COMFY

Hvor lingeri er lavet til at pirre sanserne, er undertøjet fra COMFY lavet til at være det mest komfortable at rende rundt i. Og det skal kvinder jo også have i tøjskuffen.

Undertøjet fra COMFY er nemlig lavet af Tencel® Modal spundet af cellulose fra Østriske bøgefibre, og det er ultrablødt, mens det desuden har en afkølende effekt og er antibakterielt. Så er der også ekstra behagelige elastikker og justerbare stropper på BH’erne til at give helt formidabel komfort.

Det er sådan noget undertøj, hun vil elske at rende rundt i, for både kvalitet og pasform er helt i top.

SE MERE HOS COMFY

10 Julegaver til kvinden i 2022

Selvforkælelse for to hos Aire Ancient Baths

Romantik er vigtigt for ethvert parforhold, så derfor gælder det om at komme afsted engang imellem og bare nyde hinanden uden stress og jag.

Og det er der rig mulighed for med en Love Connection fra Aire Ancient Baths.

Her får I 60 minutters helkropsmassage og adgang til de antikke termiske bade, der indeholder bade med forskellige temperaturer; boble-, is-, koldtvands-, damp- med aromaterapi, river- og saltvands-badet med saltpeelingsområde.

Det er ren selvforkælelse og dermed faktisk også den perfekte gave. Alle elsker jo overraskelser – endnu mere, hvis de er afslappende.

SE MERE HOS AIRE

10 Julegaver til kvinden i 2022

Et lækkert SPA-kit fra Lyko

Hvis din bedre halvdel trænger til at blive forkælet, kan du give hende de nødvendige ingredienser til en omgang hjemme-SPA.

Med et By Lyko SPA får hun nemlig et kit med en sukkerscrub med både AHA og macadamiaolie og en fugtgivende soufflé med både hyaluronsyre og sheabutter, mens der også er en håndcreme til at forkæle fingrene.

Det hele er 100% vegansk, og der er til flere behandlinger, så hun kan være godt kørende i længere tid.

SE MERE HOS LYKO

10 Julegaver til kvinden i 2022

Ultimativ luksus kosttilskud til huden fra VITAVIVA

Når det kommer til kosttilskud, er VITAVIVA specialister i at lave specifikke pakker med specifikke formål. Her er deres VITAGLOW et godt eksempel, for kosttilskuddet indeholder en en unik sammensætning af vitaminer, kollagen, enzymer og olie til at støtte og forkæle huden.

Her er det så ekstra praktisk, at pakken indeholder 30 små poser med den daglige dosis, så det er nemt at holde styr på indtagelsen og endda tage den med på farten.

SE MERE HOS VITAVIVA

10 Julegaver til kvinden i 2022

Eksklusive smykker fra Bucherer Fine Jewellery

Smykker er det sikre valg, når du er på jagt efter en god gave til din bedre halvdel. Og her er smykkerne fra Bucherer Fine Jewellery noget, hun vil elske at modtage.

De laver alt fra fingerringe til halskæder og øreringe, hvor du kan kaste dig ud i et miks mellem det klassiske og elegante med det mere vovede og ekspressive. Lige meget, hvad du vælger, så er et smykke bare glimrende helt i sig selv, for det efterlader alt det praktiske og fokuserer i stedet på forkælelse.

SE MERE HOS BUCHERER

10 Julegaver til kvinden i 2022

En April taske fra Decadent Copenhagen

Jeps, kvinder kan godt lide tasker. Og med en April taske fra Decadent Copenhagen får hun en lækker en af slagsen med et tidløst og elegant design, der er håndlavet af det fineste læder. Og den er faktisk også praktisk, for på trods af det kompakte design, er tasken ret rummelig, mens der er en lille lynlåslomme til en lipgloss og nøgle og en udvendig lomme på bagsiden til mobilen.

Så er det bare en sidegevinst, at tasken er forsvarligt produceret under ordentlige forhold med fokus på bæredygtighed.

SE MERE HOS DECADENT COPENHAGEN

10 Julegaver til kvinden i 2022

Personlig forkælelse med en Ladybox

Det er fedt med gaver, der bliver ved med at give, og det er lige præcis, hvad du får med Ladybox. Det er nemlig en månedlig selvforkælelsesbox med eksklusive beauty- og plejeprodukter, som ankommer direkte til hendes dørtrin.

Her kan du så vælge mellem 3, 6 eller 12 måneder, men lige meget, hvad du går efter, vil der hver måned være en boks med produkter til en værdi af mindst 650 kroner – som koster fra 179 kroner med Ladybox.

Det er jo perfekt til hendes mig-tid.

SE MERE HOS LADYBOX

10 Julegaver til manden i 2022

Kom i Julestemning og støt et godt formål med en UNICEF-Julepyjamas

Vi er stolte af vores samarbejde med UNICEF, som netop har lanceret julens sjoveste julepyjamas. Det er nemlig et fedt initiativ som verdens største hjælpeorganisation for børn har igangsat, og overskuddet fra salget af julepyjamassen går til deres arbejde for verdens udsatte børn, som prioriteres der, hvor der er mest brug for det lige nu – som vi for eksempel ser i Somalia og det krigshærgede Ukraine.

Og julepyjamassen stillet skarpt på UNICEFs fokus på klima og arbejdet for børn, der er ramt af klimaforandringerne på jorden, så den er selvfølgelig bæredygtigt produceret. Den er for eksempel produceret af økologiske bomuld dyrket med 91% mindre vand end konventionelt, og der er hverken benyttet kemi eller pesticider i processen, mens selve emballagen er lavet af 100% genanvendt plastik.

Julepyjamassen er desuden GOTS-certificeret, og i praksis betyder det, at fabrikken arbejder aktivt med bæredygtighed og de 17 verdensmål med bæredygtige materialer og hangtags. GOTS-certificeringen sikrer desuden, at der er stillet høje krav til arbejds- og miljøforholdene i hele værdikæden, og det er med til at sikre din gode samvittighed.

SE MERE HOS UNICEF

10 Julegaver til kvinden i 2022

En Tyngdedyne til bedre søvn fra Scandinavian Tyngdedyne

Det er vigtigt at sove godt om natten, og hvis din bedre halvdel godt kunne trænge til bedre søvn, er en Tyngdedyne fra ScandinavianRest en genial løsning.

Faktisk oplever hele 91% af dem, der har prøvet en Scandinavian Tyngdedyne, at de sover bedre om natten, 94% oplever mindre stress og 89% anbefaler den til deres bekendte.

Ja, det er overvældende tal og bare endnu et bevis på, at videnskaben virker i praksis.

SE MERE HOS SCANDINAVIANREST

10 Julegaver til kvinden i 2022

Lækkert lingeri fra Private Play

Lingeri er ikke bare undertøj. Det er meget mere. Hos den danske webshop Private Play bugner hylderne med alle tænkelige former for lingeri, og du kan springe direkte på et komplet lingeri-sæt eller du kan finde de forskellige produkter enkeltvis.

Her er der også mulighed for at dykke dybere ned i en hel række frække kostumer – ja, stuepigen og sygeplejersken er altid populære – og du får også en hel kategori med lingeri i plus size.

SE MERE HOS PRIVATE PLAY