Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Så er det Jul igen, og din kone/kæreste/søster/mor/veninde skal forkæles med gode gaver.

Men hvad skal hun have?

Det har vi 10 friske bud på, og du kan se listen herunder.

10 Julegaver til kvinden i dit liv

100% MERINO LANGÆRMET T-SHIRT FRA LOOW

Det er lige meget, om hun skal til yoga, på arbejde eller rykker en frisk løbetur – den her langærmede T-shirt forkæler hende i alle situationer.

Den danske virksomhed LOOW er i øvrigt stiftet af den tidligere Jægersoldat Anders Lorentzen, der ved en ting eller to om vigtigheden af funktionelt tøj. Og det er lige præcis, hvad hun får med trøjen af 100% Merinould.

SE MERE HOS LOOW

10 Julegaver til kvinden i dit liv

Iøjnefaldende øreringe fra Bucherer

Du går aldrig galt i byen med smykker. Og du køber årevis af Goodwill, hvis du forærer kvinden i dit liv noget lækkert fra Bucherer.

De her Bucherer Fine Jewellery Lacrima øreringe vil hun i hvert fald blive glad for, og så er spørgsmålet bare, om hun skal have dem i 18 karat hvidguld, rosaguld eller guld. Lige meget hvad, så er det en sikker vinder.

SE MERE HOS BUCHERER

10 Julegaver til kvinden i dit liv

DEN EKSKLUSIVE SANTOS DUMONT HERITAGE ER REN WIN-WIN

Få ting er flottere end et glas fyldt med gylden spiritus. Santos Dumont Heritage er ingen undtagelse.

Og det gælder både for mænd og kvinder, så hvis kvinden i dit liv bare på et eller andet tidspunkt har insinueret, at hun godt kan lide rom, så gælder det om at udnytte chancen.

Så kan du jo altid sælge den op ved at fortælle hende, at det kun er nøje udvalgte rom-tønder, der er nået igennem nåleøjet i tilvejebringelsen af dette Ultra Premium Blend, som kan skænkes fra den eksklusive pyramideformede karaffel. De fleste romproducenter vælger at gå med rom destilleret af melasse eller rom fra ren sukkerrørsjuice. Hos Santos Dumont sættes disse to typer sammen på en måde, som kun kan beskrives som Santos Dumont.

Der produceres kun 14.000 karafler af dette eksklusive blend, som kommer i handlen d. 3. december.

SE MERE HOS SANTOS DUMONT 

10 Julegaver til kvinden i dit liv

Et lækkert armbånd fra Bucherer

Hvor du slipper relativt billigt for øreringene et par takker højere oppe på listen, skal du grave ekstra dybt i lommerne for at erhverve dig dette armbånd. Men nogle gange skal man jo bare få all in med forkælelsen.

Til gengæld får hun et armbånd, der kan gå i arv i generationer, for Bucherer Fine Jewellery Lacrima armbåndet er udført i et tidløst design forsynet med diamanter. Hey, diamanter er en piges bedste ven.

SE MERE HOS BUCHERER

10 Julegaver til kvinden i dit liv

EN NATKJOLE FRA HUNKEMÖLLER

Enhver kvinde føler sig sexet, når hun ifører sig en sexet natkjole. Det burde hun i hvert fald, for alle kvinder er smukke.

Derfor er det en god idé at forkæle hende med en i Julegave, og denne udgave fra Hunkemöller er lige præcis så elegant og udfordrende, som sådan en skal være.

SE MERE HOS HUNKEMÖLLER

10 Julegaver til kvinden i dit liv

DEJLIG DUFT FRA CLEAN

Ja, det er nærmest umuligt for os mænd at navigere i junglen af parfumer til kvinder. Men hvis du vil være på den sikre side, er CLEAN et temmeligt solidt valg.

Mærket er kendt for sin uprætentiøse stil, der ikke angriber dig i næsen, og de har et stort udvalg af deres dufte hos Matas med alt fra nyvasket sengetøj til blomster.

SE MERE HOS MATAS

10 Julegaver til kvinden i dit liv

SEND HENDE PÅ ET SPAOPHOLD PÅ HOTEL VEJLEFJORD

Du kan jo selv tage med eller sende hende afsted med en veninde.

Under alle omstændigheder, så bliver hun forkælet igennem på Hotel Vejlefjord med wellness og god mad, og det kunne vi jo allesammen godt bruge i ny og næ.

SE MERE HOS HOTEL VEJLEFJORD

10 Julegaver til kvinden i dit liv

DEN KENDTE MASON PEARSON HÅRBØRSTE

En hårbørste kan måske lyde som en lidt kedelig gave, men her taler vi altså om hårbørsternes svar på en Roll-Royce.

Det specielle ved Mason Pearsons hårbørster er, at de er lavet med ægte vildsvinehår. Det sørger for at massere og stimulere hovedbunden, og så er det bare meget nemmere at rede selv det mest filtrede hår. Også for mænd.

De har et kæmpe sortiment af Mason Pearson hos Magasin, der også inkluderer kamme og barberkoste.

SE MERE HOS MAGASIN

10 Julegaver til kvinden i dit liv

En ring fra Isabel Lennse

Svenske Isabel Lennse har skabt et stort navn for sig selv i Norden med sine komplekse designs, der samtidig er enkle at se på. Ja, det lyder umuligt, men det kan altså åbenbart godt lade sig gøre.

Derfor har hun også en stor fanskare, så kvinden i dit liv skal nok blive glad for en ring fra hende.

SE MERE HOS ISABEL LENNSE

https://nordgreen.dk/pages/nordgreen-x-mathilde-gohler

Et flot ur fra Nordgreen x Mathilde Gøhler

Så ved hun, hvad klokken er slået. Eller hun kan i hvert fald se, hvad klokken er med et af de unikke ure fra samarbejdet mellem den danske urvirksomhed Nordgreen og modellen Mathilde Gøhler.

Der findes flere forskellige farvekombinationer på urskive, urkasse og rem, så det er bare med at finde noget, der matcher hendes stil.

SE MERE HOS NORDGREEN