Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Hvis du er vild med Whisky eller Rom – eller begge dele – så har du nu mulighed for at smage over 1.000 forskellige flasker, når den største Whisky og Rom messe i Norden løber af stablen d. 15. og 16. september 2023.

Og The Whisky N Rum Show foregår såmænd lige her i Danmark i Forum i København.

Det bliver fedt, og hele Mandesager-redaktionen stiller stærkt op med vores egen lounge. Derfor har vi også smækket en portion eksklusive billetter sammen, hvor du udover adgangen til messen får en Goodiebag med lækre sager oveni hatten.

Ja, det er sguda en unik chance, og du kan købe din billet ved at trykke lige herunder eller på DETTE LINK.

The Whisky N Rum Show er et slaraffenland med mere end 1.000 flasker spiritus, 80 udstillere og destillationseksperter fra hele verden, hvor der er masser af kærlighed til whiskyen og rommens gyldne dråber med alt fra fadlagrede specialiteter til Masterclasses og selvfølgelig… masser af lækre smagsprøver.

Det dufter af en fantastisk herretur med gutterne.

Vi var også med sidste år, hvor vi havde vores helt egen lounge. Her slappede gæsterne af mellem de mange smagninger af Whisky og Rom med et spil Cornhole, skak og meget andet, mens der også var tid til gode hyggesnakke. Og spiritus, selvfølgelig.

Det gør vi igen i år, og i videoen herunder kan du se, hvad der venter.


Se andre seje sager om: ,