Vi er stolte af at præsentere det danske urfirma Nordgreen i vores shop her på Mandesager. Nordgreen har på kort tid opnået kæmpe succes på verdensplan, fordi de leverer høj kvalitet til lave priser, og så er deres ure designet af danske Jacob Wagner, som blandt andet har tegnet stregerne til produkter hos B&O og Montana. Det betyder fede ure med Skandinavisk minimalisme, og det er lækkert.

Det er faktisk så lækkert, at vi kickstarter lanceringen ved at give dig 20% rabat på alle deres ure. Armen, det var da så lidt.

SHOP URENE FRA NORDGREEN VED AT TRYKKE HER

For at forklare hele konceptet og historien bag det nye urmærke, har Nordgreen lavet denne fede film. Det er dansk, det er dejligt.

Kvalitet til skarpe priser

Nordgreen har fire kollektioner kaldet Native, Philosopher, Infinity og Pioneer. Fællesnævneren er gennemgående kvalitet med 316L rustfrit stål, ægte italienske og udskiftelige læderremme og japansk quartz-bevægelse, men der er små design-forskelle til at differentiere de fire varianter, så du kan få noget til at tilfredsstille din smag. Læg dertil muligheden for at udskifte remmene så let som ingenting til et hav af farver, og så er du vist godt dækket ind med unikke optioner.

SHOP URENE FRA NORDGREEN VED AT TRYKKE HER

De lækre ure fra danske Nordgreen er klar i shoppen - med ekstra Black Friday rabat

Dansk succes bygget på solide værdier

Hvorfor er det så lige præcis, at Nordgreens ure er så populære? Det er der tre hovedgrunde til.

En stor del af forklaringen ligger i selve designet. Det er nemlig skabt i samarbejde med B&O designeren Jacob Wagner, der blandt andet har tegnet stregerne til produkter hos B&O og Montana, og her er der kæmpe fokus på Skandinavisk minimalisme. Ja, du tænker jo nok ikke over den specielle Nordiske stil i det daglige, men ude i den store verden oser det bare af kvalitet.

Den anden del er historiefortællingen. Nordgreen har base i København med alt hvad dertil hører af storby-værdier, og der er desuden et ungt twist til at appellere til en købestærk målgruppe i vækst, mens bæredygtighed spiller en central rolle, for en del af salgsprisen per ur bliver givet til velgørenhed, så du med købet er med til at støtte en måneds uddannelse til et barn i Indien, to måneders rent vand til en person i Centralafrika eller 50 kvadratmeter bevaret regnskov i Latinamerika.

Den sidste del er priserne. Et Nordgreen-ur koster fra 1.195 kroner, hvilket må siges at være nærmest uhørt billigt for kvalitet til armen. Og så bliver det helt absurd, når du smider vores rabat på -20% oveni hatten.

SHOP URENE FRA NORDGREEN VED AT TRYKKE HER

De lækre ure fra danske Nordgreen er klar i shoppen - med ekstra Black Friday rabat


Se andre seje sager om: ,