For lidt over en måned siden kom REC Watches med en teaser for deres to nye, fede ure. Dengang var der endnu ikke så meget info om urene – vi vidste dog, at de ville tage afsæt i to specielle Porsche 911’ere fra den japanske biltuner Rauh-Welt Begriff.

Nu er det så endelig blevet dagen, hvor urene helt officielt er kommet på markedet, og det betyder selvfølgelig også en fuldstændig afsløring af de fede designs. Som en ekstra bonus smider REC Watches også en rabat på 15% oveni hatten, hvis du forudbestiller nu. Du bruger bare rabatkoden “PRE-ORDER-15-OFF” ved checkout.

SE MERE HOS REC WATCHES VED AT KLIKKE HER

Herunder ser du en sprød video af urene som kaldes 901 RWB Stella og 901 RWB Rotana.

De mest ekstreme ure til dato fra REC Watches

Hele filosofien hos REC Watches bunder i “RECover, RECycle, REClaim”. Det betyder, at de omdanner ikoniske køretøjer som Eleanor-Mustangen fra “Gone in 60 Seconds” og endda også jagerfly til unikke ure, og med introduktionen af 901 RWB Stella og 901 RWB Rotana tager de afsæt i to ekstreme Porsche 911’ere fra Japan.

REC Watches har brugt to år i samarbejde med den legendariske biltuner Akira Nakai fra RWB – Rauh-Welt Begriff – på at udvikle og perfektionere urene, der er forsynet med metal fra de originale biler, mens selve designet er fyldt med referencer til donorbilerne. Smid så lige en automatisk Miyota CAL. 9100 bevægelse med 40 timers gangreserve, safirglas og vandtæthed ned til 50 meter oveni hatten, og så har du to ure, der virkelig skiller sig ud fra mængden.

SE MERE HOS REC WATCHES VED AT KLIKKE HER

Danske REC Watches er klar med to lækre Porsche-ure

Manden, myten, legenden

De to donorbiler til urene kommer direkte fra Akira Nakais private samling i Kashiwa i Japan, og der er tale om to af de mest velkendte Porsche 911’ere på planeten.

Akira Nakai er en af de mest respekterede biltunere i Japan, hvor han især har skabt sig et navn ved at gøre ældre Porsche-modeller ekstra brede og ekstra onde. Han er faktisk så dygtig til det, at han anses som en kunstner. Hans talent taler i hvert fald for sig selv med en stribe ekstreme Porsche 911’ere på CV’et, som alle er kommet til verden med et skud kaos og vildskab. Ja, en skarp kontrast til Porsches afdæmpede vildskab.

Men nogle gange skal du bare gå all in og her er Akira Nakai en førende ekspert i bilverdenen. Derfor er det også fedt, at REC Watches nu overfører det til urenes verden.

SE MERE HOS REC WATCHES VED AT KLIKKE HER

Danske REC Watches er klar med to lækre Porsche-ure

Se andre seje sager om: ,