Hvis der er noget, vi er virkelig gode til her i Danmark, så er det fedt design, der skærer ind til benet. Det er vi faktisk kendt over hele kloden for. Den tradition bygger det danske urmærke Nordgreen videre på med deres minimalistiske og fede ure med et simpelt design, der i kombination med stærke materialer banker fed stil på din arm. At priserne så også er mere end fair er jo bare en bonus, og vi er desuden glade for at kunne give dig ekstra rabat på -35% i forbindelse med Black Friday, hvis du bruger rabatkoden “MANDESAGER35”, når du handler hos Nordgreen. Der er både ure til mænd og til kvinder, hvis du er på udkig efter noget lækkert til dig selv – eller en julegave til kvinden i dit liv.

SE HELE UDVALGET AF URE HOS NORDGREEN VED AT TRYKKE HER

For at forklare hele konceptet og historien bag det nye urmærke, har Nordgreen lavet denne fede film. Det er dansk, det er dejligt.

Kvalitet til skarpe priser

Norgreen har tre kollektioner kaldet Native, Philosopher og Infinity. Fællesnævneren er gennemgående kvalitet med 316L rustfrit stål, ægte italienske og udskiftelige læderremme og japansk quartz-bevægelse, men der er små design-forskelle til at differentiere de tre varianter, så du kan få noget til at tilfredsstille din smag. Læg dertil muligheden for at udskifte remmene så let som ingenting til et hav af farver, og så er du vist godt dækket ind med unikke optioner.

Det er virkelig fedt at se, at dansk design ikke bare holder, men holder i hele verden. Du kan selv se hele sortimentet ved at hoppe forbi Norgreens hjemmeside.

Nordgreen - nyt dansk urmærke smider fed stil på din arm uden at tømme dine lommer

Dansk succes bygget på solide værdier

Hvorfor er det så lige præcis, at Nordgreens ure er så populære? Det er der tre hovedgrunde til.

En stor del af forklaringen ligger i selve designet. Det er nemlig skabt i samarbejde med B&O designeren Jacob Wagner, der blandt andet har tegnet stregerne til produkter hos B&O og Montana, og her er der kæmpe fokus på Skandinavisk minimalisme. Ja, du tænker jo nok ikke over den specielle Nordiske stil i det daglige, men ude i den store verden oser det bare af kvalitet.

Den anden del er historiefortællingen. Nordgreen har base i København med alt hvad dertil hører af storby-værdier, og der er desuden et ungt twist til at appellere til en købestærk målgruppe i vækst, mens bæredygtighed spiller en central rolle, for en del af salgsprisen per ur bliver givet til velgørenhed, så du med købet er med til at støtte en måneds uddannelse til et barn i Indien, to måneders rent vand til en person i Centralafrika eller 50 kvadratmeter bevaret regnskov i Latinamerika.

Den sidste del er priserne. Et Nordgreen-ur koster fra 1.095 kroner, hvilket må siges at være nærmest uhørt billigt for kvalitet til armen.

Nordgreen - nyt dansk urmærke smider fed stil på din arm uden at tømme dine lommer


Se andre seje sager om: , ,