Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Alle mænd fortjener at smage Kobe kød mindst én gang i deres liv. Det er nemlig det mest eksklusive og dyreste kød i verden, og det smager så lækkert, at du aldrig glemmer det.

Indtil videre har det dog været svært at opdrive ægte Kobe Wagyu, men nu kan du faktisk få det leveret direkte til din hoveddør fra den første certificerede danske forhandler The Fat Cow.

Ja, det er en pebret fornøjelse, men man skal jo forkæles engang imellem, og du kan se hele udvalget af verdens bedste kød LIGE HER.

The Fat Cow

Hvad er ægte Kobe Wagyu egentlig?

Du kender måske Wagyu kød. Det er også fremragende kød.

Wagyu er navnet på fire specifikke japanske kvæg, som findes flere steder, men det fineste Wagyu kød er opdrættet og slagtet i Hyogo-regionen i Japan, hvor Kobe er provinshovedstaden. Heraf navnet Kobe kød, og det er det fineste Wagyu kød, du kan sætte tænderne i. Det er netop dette kød, du finder hos The Fat Cow.

Er det lidt forvirrende?

Så tænk på, at en Jacuzzi er et spabad, men ikke alle spabade er Jacuzzis. Coca-Cola er cola, men ikke al cola er Coca-Cola. Alt Wagyu kød er altså ikke Kobe kød.

Kobe kød kommer fra omkring 3.000 kvæg årligt – til sammenligning er der 1,5 mio. kvæg i Danmark alene – og kødet er så fantastisk, fordi kvæget har en unik genetik og har levet et luksusliv med et minimum af stress. Resultatet er kød med en sublim marmorering og en blødhed, der ikke findes i andet kød.

Derfor er det også mega fedt, at du nu som privatperson kan bestille Kobe kød, få det leveret og tilberede det hjemme i dit eget køkken.

SE MERE HOS THE FAT COW

The Fat Cow

En ære at blive forhandler af Kobe kød

På grund af det simple faktum, at der findes så lidt Kobe kød i verden, er de japanske myndigheder pænt strikse med eksporten af deres unikke produkt. De er jo et stolt folkefærd.

Derfor er det også noget af et kvalitetsstempel overhovedet at få lov til at forhandle det, så det kan de godt tillade sig at være stolte af hos The Fat Cow.

Når du modtager dit kød vil du se, at der på indpakningen er den officielle Kobe-blomst, som er certifikatet på, at det er ægte Kobe Japansk kød.

Det her er den ægte vare, og den fortjener du.

Skulle du alligevel være lidt nervøs for at gå all in på Kobe kød med det samme, så har The Fat Cow også et glimrende sortiment af andet kød.

Blandt andet har de Sashi, som har vundet prisen som verdens bedste bøf. De har også Wagyu burgerkød, så du kan lave blærede burgers.