fbpx

KØD

Hvad er Wagyu kød egentlig?

Der er kæmpe forskel på kød, og hvis du vil op og køre på den helt store kød-klinge skal du have fat i et stykke Wagyu kød. Det koster så også kassen, men det er en helt fantastisk kulinarisk oplevelse, som alle burde prøve minimum én gang i deres liv. Men hvad er Wagyu kød …

Læs mere
Sådan laver du øldåse baconburgere

Munden løber jo allerede i vand bare ved navnet. Øldåse baconburgere. Det ruller godt på tungen. Og i videoen herunder viser gutterne fra BBQ Pit Boys, hvordan du smækker sådan nogle sataner sammen. Det er godt nok en forkortet video, men hvis du er sulten efter mere, kan du følge linket herunder for at se …

Læs mere

Vi har tidligere vist kreative eksempler på folk, der tilbereder kød med for eksempel smeltet aluminium – med blandede resultater. Nu melder en ny fyr sig så på banen, og hans våben er smeltet kobber. Du kan se resultat i videoen nedenunder, og det ser faktisk overraskende godt ud. Den steak kunne i hvert fald …

Læs mere
Er du klar til 3D-printet kød?

Tjah, det er ikke sikkert du er så klar, men det er egentlig lige meget, for teknologien er her nu. Ifølge italienske Giuseppe Scionti, der står bag firmaet Novo Meat, vil du faktisk finde 3D-printet kød i din frysedisk allerede indenfor 3-5 år, så du selv kan købe varerne og smage på det derhjemme. Men så …

Læs mere

Kød er godt, og kød er sundt. Så når du har hentet de dyre stykker kød hos slagteren for at imponere gutterne med en gennemført herremiddag, er det også ret vigtigt, at du tilbereder kødet på den rigtige måde. Og den kan du se i videoen ovenover. Hemmeligheden bag det perfekte kød er tilberedningsprocessen sous …

Læs mere
Sådan skærer du verdens dyreste skinke

Når du har med kød af ypperste kvalitet at gøre, er det ikke nok bare at partere løs. Der skal noget finesse ind i processen, og her i videoen ser du med, når en professionel skinke-skærer – ja, det er en officiel stillingsbetegnelse – skærer verdens dyreste skinke. Der er i øvrigt tale om en …

Læs mere
Matty Matheson laver ægte Texas BBQ

Når det kommer til grillen, er enhver mand en verdensmand. Sådan er det bare. Men nogle er alligevel bedre end andre, og her i videoen kan du følge med, når Matty Matheson laver ægte Texas BBQ. Det er lige til at blive lækkersulten af. Videoen er en del af serien “MUNCHIES & Friends”, hvor Matty Matheson rejser rundt …

Læs mere
Hvad er kunstigt kød egentlig?

Du har højest sandsynligt hørt om det kunstige kød, der er fabrikeret i et laboratorie, og som bliver promoveret heftigt lige for tiden. Men hvad er det egentligt for noget? Det kigger Wired nærmere på her i videoen, hvor de skærer helt ind til benet af det kunstige kød. Helt ærligt, en god gammeldags bøf …

Læs mere
Sådan parterer du en hel gris

Nogle ting her i livet er bare basal mande-viden, og i videoen ovenover får du afdækket en af disse emner, for sådan parterer du en hel gris. Så kan det da godt være, at du aldrig får brug for det i praksis, men det er i det mindste vigtigt at vide, hvor de forskellige udskæringer …

Læs mere

Frank Underwood er tosset med dem. Selvfølgelig ikke så meget, at han ikke kunne være et kæmpe svin overfor stakkels Freddy. Men sådan er Frank Underwood jo. Til gengæld er det nogle forbandede gode ribs, og i videoen ovenover viser YouTube-kokken Binging with Babish, hvordan du laver de møre stykker kød på tre forskellige måder. …

Læs mere

En buket blomster til damen kan kurere det meste, så det gælder om at have en fast forbindelse til Interflora. Men blomster visner jo bare og dør, så der må være en bedre løsning. Hvad med beef jerky? Jow tak, og det er lige præcis, hvad Say It With Beef har specialiseret sig i, for de …

Læs mere

Tænk hvis du kunne leve fedt på at spise grillkød? Det kan Daniel Vaughn, for han er grill-redaktør (yes, det er en rigtig titel) på Texas Monthly Magazine (yes, de er vilde med deres BBQ i Texas), hvor han skriver om sine måltider, og i videoen ovenover tager Nick Solares fra The Meat Show en snak …

Læs mere

Den her moppedreng af en sandwich vejer 4,5 kilo og koster 300 kroner, men hvis du kan presse hele bæstet ned på under 40 minutter, får du den gratis. Yessir, det er da en udfordring, der er til at forstå. The Big Fat Fatty er på menukortet hos Fat Sal’s Deli – fedt navn – …

Læs mere

Nå, så en almindelig Big Mac er slet ikke nok til at fylde tomrummet i din mave? Jamen, så er det jo godt, at McDonald’s har gjort den endnu større med deres Giga Big Mac. Det eneste problem er selvfølgelig, at du skal hele vejen til Japan for at sætte tænderne i den, og så …

Læs mere

Der er forskel på kød, og hvis du nogensinde har smagt et stykke Kobe-kød fra Wagyu-kvæget, er du nok udmærket klar over, at det er ren verdensklasse. Det er prisskiltet selvfølgelig også. Tag så lige det samme kød og lufttør det i 400 dage, og så har du noget helt exceptionelt, som du kan se …

Læs mere

Kød og kul er det eneste, du skal bruge. Så kører det. Dirty Steaks er nemlig tilberedt direkte på kullene, og i videoen ovenover kan du se, hvordan Greg Denton, der er kok på kød-stedet Ox Restaurant i Portland i USA, ordner et par beskidte bøffer. Det ser jo egentlig ud til at være meget …

Læs mere

Flydende aluminium kan bruges til mange ting, og det har YouTuberen The Backyard Scientist bevist mange gange med sine skøre påfund. Nu har han så kastet sig over kød, og du kan se resultatet i videoen ovenover. Det er helt sikkert ikke den bedste måde at stege en steak, men han skal da have kredit …

Læs mere

Der er mange måder at tilberede det perfekte stykke kød, og i virkeligheden handler det jo bare om at tilføre masser af varme. Derfor er lava også helt perfekt. Og ret mandigt. Og ret besværligt. Det forhindrer alligevel ikke de alternative kokke i videoen ovenover i at give bøfferne en tur på risten over en …

Læs mere

Kød, kød, og mere kød. Vi er jo kødædere fra naturens side, så beef jerky er den perfekte snack til at få fyret noget protein i ædespalten, og når der så lige er tilført en håndfuld whiskey, begynder det for alvor at ligne noget. Det er slet ikke så dumt. Black Label laver desuden en masse …

Læs mere

Det bliver simpelthen ikke meget nemmere at smide et varmt måltid mad sammen end med HotCan, for dåsen har et indbygget varmesystem, der kan lave maden næsten helt af sig selv. Dåsen indeholder 400 gram med retter som bønner med kødboller, kylling i karry og ravioli, og brugsanvisningen er så simpel, at en evnesvag abe …

Læs mere

Vi sparer dig for de åbenlyse pølse-jokes, og nøjes i stedet med at konstatere, at High Mountain Sausage Making Kit er en samlet pakke med alle de nødvendige dele, der skal til for at lave hjemmelavede pølser. Du skal bare selv tilsætte kødet, og det er jo den nemme del. Kittet indeholder altså en manual, …

Læs mere

Hvis du endnu ikke har kastet dig ud i den sublime verden af beef jerky, har du muligheden nu. Man Crates har nemlig sammensat en speciel Slaughterhouse Crate, der med garanti nok skal give dig smag for tørret kød. Her får du over et halvt kilo kød fordelt på seks udvalgte poser, og hele herligheden …

Læs mere
Updating…
  • Ingen varer i kurven.