Talisker producerer nogle af verdens fineste single malt whiskys på deres destilleri ved Atlanterhavet på den skotske ø Isle of Skye, og nu kan du dykke ned i deres univers af store smagsoplevelser.

Det hele foregår til en online smagning fredag d. 15. januar klokken 19.00, når Brand Ambassador Matias Svensson fra Diageo og whiskyekspert Dennis Klindrup går i studiet for at guide dig gennem seks fantastiske flasker fra Talisker.

Der er live musik i studiet, og der bliver mulighed for både at kommentere og stille spørgsmål undervejs. Du kommer gennem en fremragende menu med flasker, som sjældent ses på smagninger.

Flaskerne er:

Talisker 10 år – den mest klassiske Talisker!

Talisker Port Ruighe – en usædvanlig lækker portvinsfinish!

Talisker Distiller’s Edition – den årlige opgradering af klassikeren!

Talisker North – Talisker på fadstyrke!

Talisker 8 år Special Release 2021 – Special Releases er altid et tilløbsstykke!

Talisker 25 år – den ultimative afslutning!

Whiskysmagning

Selve smagningen fungerer ved, at du modtager prøveflasker på 2 cl. af de seks varianter samt en liste over udvalget, og så er du klar til at deltage online. Du skal bare huske at bestille senest tirsdag d. 12. januar, så flaskerne kan nå frem i tide. Det betyder, at du kan gøre det i ro og mag derhjemme, hvor du selvfølgelig også kan invitere et par gutter til at deltage i løjerne.

Her anbefales det, at du forsyner dig selv med et såkaldt Glencairnglas, som er ideelt til at trække aroma og smagsnoter ud af den fine spiritus. Helst et glas per whisky, så du har mulighed for at sammenligne dem. Men du kan også nøjes med et enkelt og skylle mellem hver omgang.

Hvis du endnu ikke har et Glencairnglas, finder du det LIGE HER. Hey, du kan jo lige så godt få grejet i orden.


Se andre seje sager om: ,