Hvert år vælger Diageo et nøje udvalg af flasker fra deres enorme portefølje af whisky-brands og smider dem i en Special Release Collection.

Den har det med hurtigt at blive udsolgt, men nu har du helt eksklusivt muligheden for at smage 6 nye og tidligere flasker fra kollektionen, når Brand Ambassador Matias Svensson fra Diageo sammen med whiskyekspert Dennis Klindrup og spiritusekspert Henriette Echwald fra Smagning.com afholder en online smagning.

Det betyder, at du trygt, sikkert og hyggeligt kan følge med fra din egen stue sammen med gode venner og blive guidet gennem de dyre dråber.

Online smagningen foregår d. 12. februar 2021 klokken 19.00, og menukortet ser således ud:

Singleton 17 år SR20

Inchgower 27 år SR18

Pittyvaich 28 år SR18

Collectivum XXVIII SR17

Lagavulin 12 år SR20

Talisker 8 år SR20

Whiskysmagning

Selve smagningen fungerer ved, at du modtager prøveflasker på 2 cl. af de seks varianter samt en liste over udvalget, og så er du klar til at deltage online. Du skal bare huske at bestille senest tirsdag d. 9. februar, så flaskerne kan nå frem i tide.

Til smagningen anbefales det, at du forsyner dig selv med et såkaldt Glencairnglas, som er ideelt til at trække aroma og smagsnoter ud af den fine spiritus. Helst et glas per whisky, så du har mulighed for at sammenligne dem. Men du kan også nøjes med et enkelt og skylle mellem hver omgang.

Hvis du endnu ikke har et Glencairnglas, finder du det LIGE HER. Hey, du kan jo lige så godt få grejet i orden.


Se andre seje sager om: