Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Jeg elsker et godt glas whisky. Og jeg elsker mine børn. Selvfølgelig mest mine børn, men de ryger lige et ekstra hak op på listen, når de disker op med en flaske whisky til Fars Dag.

Jamen, sådan er det bare.

Og i år er ekstra særlig, for her står forkælelsen på en speciel flaske Johnnie Walker indgraveret med en personlig hilsen. Det er sådan noget, der går direkte i hjertet.

Du kan også give din far et kæmpe smil på fjæset – eller dig selv – for Johnnie Walker har sørget for, at du kan besøge deres stand i Magasin på Kongens Nytorv i København og få indgraveret en lille hilsen eller et navn i flasken.

Det er da ret genialt, og herunder kigger vi på, hvilke flasker, du kan snuppe til farmand.

Hvad: Johnnie Walker indgraveringsstand

Hvor: Magasin Kongens Nytorv på 2. sal i herreafdelingen lige ved rulletrapperne

Hvornår: Fra 23. maj til 5. juni

Tid: Hver dag fra 13.30 til 18.30

Johnnie Walker Fars Dag

Black Label Sherry

Black Label Sherry kombinerer de velkendte noter af Black Label whisky med den rige og frugtige smag af tørret blomme og figen. Oplevelsen slutter med et strejf af vanilje som finish. Whiskyen er modnet på sherryfade for at give den sin karakteristiske smag og derefter er den elegant pakket ind i en sofistikeret flaske, der passer perfekt til enhver speciel lejlighed.

Vejledende pris: 339 kroner

Johnnie Walker Fars Dag

Double Black

Double Black er storebror til Black Label, som er kendt over hele verden for sin røgede smag. Med Double Black får man ikke overraskende dobbelt op på røgen. Den er mørk i farven med nøddetoner i duften. Smagsnoterne byder på kaffebønner, hvid peber og vanilje.

Vejledende pris: 349 kroner

Johnnie Walker Fars Dag

Green Label

Green Label består af minimum 15 år gamle malt whiskyer fra fire forskellige destillerier rundt omkring i Skotland. De fire destillerier er Talisker, Caol Ila, Cragganmore og Linkwood. Green Label fanger de karakteristiske smage fra hvert hjørne af Skotland i en perfekt balance. Den dufter af lette havefrugter og blomster, har smagsnoter af træ som eg og ceder samt en røget eftersmag.

Vejledende pris: 399 kroner

Johnnie Walker Fars Dag

Gold Label Reserve

Gold Label blev blandet for at fejre de første 100 år med Johnnie Walker i 1920. Den har en silkeblød, sød og luksuriøs karakter, ligesom den er stilfuld, elegant og raffineret. Smagen er honningagtig, og teksturen er cremet. Her finder du noter af bløde rosiner, frisk malt, mandler og marcipan.

Vejledende pris: 435 kroner

Johnnie Walker Fars Dag

Blue Label

Blue Label er et mesterværk i kategorien af blended whisky, og den genskaber den autentiske rige og let røgede smag fra 1800-tallet. Whiskyen har en udpræget maltsmag og noter af kaffe, blomster og nødder.

Vejledende pris: 999 kroner