Af Peter Frøkjær / Mandesager.dk

Whisky og Rom er to fremragende drikke, og nu kan du virkelig få én på opleveren og dykke ned i de gyldne dråber, når Bordershop inviterer til Whisky&Rom Festival 2023.

Jeps, det er dén Bordershop i Puttgarden, og der følger selvfølgelig masser af smagsprøver og gode festivaltilbud med i oplevelsen, så du kan få noget godt med hjem.

Det hele foregår fra fredag d. 3. til d. 5. november 2023, og her i artiklen kan du se, hvad der venter af lækkerier.

KØB BILLET HER

Kun en begrænset mængde billetter

Bordershops Whisky&Rom Festival er en unik mulighed for at smage eksklusive dråber fra hele verden. Ja, der er selvfølgelig rigeligt med smagsprøver, så I må lige koordinere, hvem der skal være den ædru bilist på turen.

Festivalen åbner fredag d. 3. november klokken 13 og kører samme dag til klokken 19, før det igen går løs lørdag mellem klokken 10 til 17 og søndag mellem klokken 10 til 15. Her kan du selvfølgelig købe billetter til de enkelte dage, eller du kan springe på hele weekenden.

Der kommer til at være et hav af lækre flasker Whisky, Rom og enestående dråber fra hele verden, så der er masser at smage på. Her medfølger der så i billetprisen 5 tokens og et år 2023 dramglas med den første smagsprøve, så du er godt i gang.

Det er altså virkelig et samlingspunkt for Whisky- og Rom-tosser, og derfor er der også kæmpe rift om billetterne, så du skal ikke vente alt for længe med at bestille din billet. Ellers er der simpelthen udsolgt, for der er begrænset plads på dæk 5 i Bordershop, hvor det hele løber af stablen.

KØB BILLET HER

Bordershop Whisky&Rom Festival

Master Classes for alle

Der bliver afholdt en hel stribe Master Classes til Whisky&Rom Festival 2023, hvor du bliver kyndigt guidet gennem de enkelte flasker. Du ved, oplevelsen bliver bare lidt federe, når der følger en god historie og indsigt med i glassene, og den får du direkte fra producenterne og leverandørerne.

Alle Master Classes er gratis, og de har en varighed på 60 minutter med god tid til fordybelse.

Her skal du så bare lige være klar over, at der er et begrænset antal billetter til hver Master Class, og de bliver uddelt efter først-til-mølle-princippet, mens der også er maks to billetter per person per Master Class.

Ja, det er eksklusivt, og du får virkelig adgang til masser af lærdom og forkælelse til smagsløgene serveret i en hyggelig stemning.

KØB BILLET HER

Bordershop Whisky&Rom Festival

Masser af specialtilbud

I forbindelse med Whisky&Rom Festival 2023 disker Bordershop selvfølgelig op med en perlerække af specialtilbud, og det er jo den perfekte mulighed for at få tanket op på forsyninger til hjemmebaren.

Og som noget helt nyt, har du nu også mulighed for at deltage i festivalens første whiskyauktion.

Det sker fredag og lørdag, hvor du har mulighed for at få fingrene i nogle ekstremt eksklusive flasker whisky, som inkluderer en Macallan Triple Cask 18-årig Skotsk Speyside Single Malt Whisky, en The Dalmore 35-årig Skotsk Single Malt Whisky, en Glenfarclas 1957 The Family Casks Skotsk Single Malt Whisky og mange flere.

Det hele foregår ved, at du udfylder en budseddel med en ring om den ønskede flaske og inkluderer navn, e-mail, telefonnummer og selvfølgelig dit bud.

Vinderne bliver afsløret klokken 17 fredag og klokken 15 lørdag, og det er altså din chance for at erhverve lige præcis den flaske whisky, du længe har drømt om at tilføje til din samling.

Yessir, det er virkelig et slaraffenland med Whisky og Rom i verdensklasse.

Og lad os for god ordens skyld lige kaste åbningstiderne til Whisky&Rom Festival 2023 efter dig. Det er altså:

Fredag den 3. november fra kl. 13 – 19

Lørdag den 4. november fra kl. 10 – 17

Søndag den 5. november fra kl. 10 – 15

Skal du med? Selvfølgelig skal du det.

KØB BILLET HER

Bordershop Whisky&Rom Festival