Hvordan kan det være, at størstedelen af fadlagret spiritus er lagret på tønder som har indeholdt bourbon?
Det får du selv lov til at smage til denne Bourbon Cask Smagning med spiritus, der netop er lagret på bourbonfade.
Det hele foregår til en online smagning fredag d. 12. marts klokken 19.00, når Brand Ambassador Matias Svensson fra Diageo og spiritusekspert Dennis Klindrup går i studiet for at guide dig gennem fadlagringens betydning for både whiskey, tequila og rom.
Der er live musik i studiet, og der bliver mulighed for både at kommentere og stille spørgsmål undervejs. Og så er der selvfølgelig også lækkerier til ganen. Før onlinesmagningen får du nemlig leveret 6 flasker spiritus, mens du også får en mini-lommelærke fra Bulleit og 3 forskellige luksus chokolader fra Millésime i Belgien. Det er en ret lækker pakke.
Flaskerne er:
Bulleit Bourbon Whiskey
Bulleit Bourbon Whiskey 10 år
Bulleit Rye Whiskey
Roe & Co Irsk Whiskey
Casamigos Añejo Tequila
Ron Zacapa Edición Negra
Selve smagningen fungerer ved, at du modtager prøveflasker på 2 cl. af de seks varianter samt en liste over udvalget, og så er du klar til at deltage online. Du skal bare huske at bestille senest tirsdag d. 9. marts, så flaskerne kan nå frem i tide. Det betyder, at du kan gøre det i ro og mag derhjemme, hvor du selvfølgelig også kan invitere et par gutter til at deltage i løjerne.
Her anbefales det, at du forsyner dig selv med et såkaldt Glencairnglas, som er ideelt til at trække aroma og smagsnoter ud af den fine spiritus. Helst et glas per spiritus, så du har mulighed for at sammenligne dem. Men du kan også nøjes med et enkelt og skylle mellem hver omgang.
Hvis du endnu ikke har et Glencairnglas, finder du det LIGE HER. Hey, du kan jo lige så godt få grejet i orden.